Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

​Goodyear nyárigumi teszt

Az Eagle F1 Supercar G: 2 egy maximális teljesítmények nyújtására tervezett sport abroncs, mely mint a Goodyear nyárigumi teszt is bizonyította.


Kiemelkedő tapadást nyújt az egyedülálló futófelületi vegyületnek köszönhetően, mely lényegében a legtöbb hasonló kategóriájú gumiabroncs teljesítményeit felülmúlja. A speciális adalékanyagok tökéletes együttműködésben az aszimmetrikus és egyben forgásirányos mintázattal, a hatalmas szélső váll blokkokkal maximalizálják a száraz nagy sebességű kanyarodásokat aszfalt felületeken.
 

A Goodyear Eagle F1 Supercar G: 2 néhány érdekessége dióhéjban


Bár ez az abroncs egyértelműen a száraz aszfalton valló gyors és élmény dús autózáshoz, illetve zárt versenypályás gyakorláshoz készült, a Goodyear ellátta a gyors abroncsokhoz tervezett AquaChannel technológiájával, mellyel lehetőséget nyújt a kisebb nedvességektől való megszabadulást. Amennyire ez egy ilyen típusú abroncsnál még megoldható, az új speciális adalékanyagokkal sikerült egy lágyabb, komfortosabb, és csendesebb futófelületi kialakítást létrehozni., amit a Goodyear nyárigumi teszt vizsgálatai is igazoltak.

A gumiabroncs alapvetően fontos szerkezeti elemi a két körbefutó acélöv, mely tulajdonképpen alapja a szilárdságnak, tartósságnak és rugalmasságnak. erre a két acélövre feszítik fel spirális csavarásokkal a titkos összetételű poliészter szálakat, illetve szálcsoportokat.
Ezt a speciális abroncsot rendkívül kevés méretben lehet megvásárolni, 19 és 20 colos átmérővel, és kizárólag ’Y’ sebességindex-el tervezet változatban.
 

A Goodyear nyárigumi teszt legfontosabb tanulságai


Előnyök:
  • Száraz aszfalt felületeken a tapadása szinte egyedülállóan kiváló.
  • Nagy teljesítményeihez képest normál sebességek mellett kényelmesen és simán vezethető.
  • Egy vérbeli, igazi ultra nagy teljesítményű abroncs a nagy teljesítményű kivételes sportautókhoz.
Hátrányok:
  • Mivel az abroncs száraz aszfalt felületekre van specializálva, nedves aszfalton kissé gyengélkedhet.
  • Ilyen erős tapadás mellett a futófelület sajnos hamarabb elkopik.
 
Összességében a Goodyear nyárigumi teszt során egy kiemelkedő és lényegében kívül álló gumiabroncsot ismerhettünk meg, mely biztosan nem a legolcsóbb a piacon, viszont a borsos költségeihez mérten a világ egyik legjobb száraz felületű tapadását szállítja.

Ez az abroncs a valódi UHP, ultra magas teljesítményű érzést biztosítja a ehhez a sportabroncshoz méltó járművel rendelkezők számára. Ahogy az a Goodyear nyárigumi teszt is csak megerősíteni tudja, ez a száraz tapadás és kanyarodási teljesítmény talán a legjobb a jelenlegi piacon. És azt már nem is várnánk, hogy egy teljesítményű és futófelületű abroncs képes a kényelmes és csendes utazhatóság biztosítására is.

Mindent összevetve azonban egyre több sport abroncs kerül a kereskedelembe, mely nemcsak a száraz, hanem a nedves tapadás terén is egyre jobb eredményeket mutat, így talán a Goodyear is legondolkodhatna azon, hogy milyen irányban fejleszti tovább ezt a kivételes teljesítményekre képes abroncsot.

http://tirereviewsandmore.com
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiEcoContact 5 - nyárigumi
nyárigumi
205/55 R16
Súly index: 94
Sebesség index: H
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
42.825 Ft
Kedvezményes ár:
25.545 Ft (40 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva