Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

​A Nokian WR C3 és a Nokian WR D4 téli gumik sajátosságai

A finn Nokian kapcsán nem véletlenül terjedt el a múltban, hogy a téli gumik egyik legnagyobb szakértőjének tekinthető, a gyártó ugyanis nemcsak a téli abroncsok megalkotójának tekinthető, hanem mindezen túl számtalan olyan termék kitalálójának is, amelyik útmutató és iránymutató volt a színtéren.
Az alábbiakban két ilyen kategóriába sorolható téli abronccsal ismerkedhetünk meg alaposabban is.
 

A Nokian WR C3 téli gumi

 
A Nokian WR C3 téli gumi a biztos teljesítmény és a pontos tapadás mintapéldánya, amely minden kétséget kizáróan az extrém téli teljesítmény határait feszegeti. Egy olyan hatékony abroncsról beszélünk, amelyet főként teherautókra és különféle szállítójárművekre álmodott meg a gyártó, méghozzá a sokoldalú használhatóság jegyében, hiszen a vidéki kanyargós mellékutakon, autópályákon, valamint Közép-Európa városaiban egyaránt képes biztonságot garantálni megfelelő tapadás és könnyed vezethetőség társaságában.
 
A Nokian WR C3 téli gumi mindezt ráadásul a személyautókra jellemző kényelemmel és nagyon alacsony gördülési ellenállással biztosítja, ezáltal az abroncs havas és nedves utakon egyaránt nagy vezetési biztonságot garantál, amit a sofőrök igencsak nagyra értékelnek.
 
A Nokian terméke mindezen túl nagy méretválaszték és kimagasló teljesítmény társaságában maximálisan a modern járművek igényeihez lett igazítva, ezáltal a gyártó nem kevesebb, mint 22 eltérő változatot kínál 14 és 17 hüvelyk közötti méretekben. Érdekesség, hogy az új termék bordázata olyan speciális lett, hogy nem csak könnyű, hanem nehezebb járművekhez is ideális, és miközben képes maximális téli biztonságot garantálni, a pontos és stabil kezelés mellett tartóssággal is szolgál a legnagyobb terhelés mellett.
 

A Nokian WR D4 téli gumi


A Nokian WR D4 téli gumi

 
A Nokian WR D4 téli gumi által elfelejthetjük, hogy itt a tél, hiszen a finn gyártó ezzel az abronccsal megalkotta a világ első olyan gumiját, amely A osztályú nedves tapadással rendelkezik, amely egyedi innováció és biztonság mellett kiegyensúlyozott élményt garantál nedves és havas utakon egyaránt.
 
Az abroncs bármilyen téli időjárási körülmény között remekel, méghozzá a prémium kategóriát képviselve, amely a nedves tapadás tekintetében kiérdemelte az Európai Unió legjobb A osztályú minősítését.
 
Az abroncs több újdonsággal is szolgál, amelyek közül az egyik a Nokian blokk-optimalizált bordázata, amellyel sokkal jobb téli tapadás és biztonságosabb kormányzás vár ránk a téli utakon. Lényege, hogy a futófelületen elhelyezett összes blokknak és bordának meghatározott alakja és szerepe is van, amely tökéletes tapadásban és vezetési tulajdonságokban csúcsosodik ki. A Nokian mindezen túl kettős szilika gumikeveréket is megálmodott a téli gumihoz, amely nem csak jobb kopási ellenállással és pontosabb tapadással, hanem csökkent üzemanyag-fogyasztással is kecsegtet.
 
A keverék a Nokian Twin Trac Silica névre hallgat, amely a természetes gumit repceolajjal és szilíciummal keveri annak érdekében, hogy havas és nedves útszakaszokon egyaránt csúcsteljesítményt garantáljon.
 
A Nokian WR D4 téli gumi rendkívül széles termékválasztékkal rendelkezik, így 14 és 20 hüvelyk közötti méretválaszték mellett Q és W sebességosztály között biztosítja a közepes méretű családi autók védelmét a téli időszakban.
 
A kifejezetten a közép-európai autósoknak megálmodott hatékonyan képes megelőzni a jégre vagy vízre való felúszást, ami mellett környezetkímélő és üzemanyag-takarékos megoldásokat is alkalmaztak vele a finn mérnökök.
 
 
Mai napi akciós gumink!
ROYAL BLACK - Royal Sport - nyárigumi
nyárigumi
255/60 R18
Súly index: 112
Sebesség index: H
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
47.155 Ft
Kedvezményes ár:
27.115 Ft (42 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva