Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

A Sava téligumi 195/65r15 szettet a Goodyear gyártja

A Sava téligumi 195/65r15 szett, azaz új Sava Eskimo S3+ a személyautókra tervezett abroncs, amely biztonságos utazást nyújt.  A futófelület keverék a legújabb generációs szilika komponenseknek köszönhetően, valamint a mély lamella sűrűségnek sokkal jobb tapadást biztosít. Mindezt havas és jeges útfelületen egyaránt.
A Sava téligumi 195/65r15 szettet a Goodyear gyártja

A Sava téligumi 195/65r15 szett

A gumi ipar téli előírásainak megfelelően a hópihe szimbólum is megtalálható a Sava téligumi 195/65r15 szetten. A jelölést minden esetben az oldalfalon helyezik el. A továbbfejlesztett fagytűrő polimer összetétel és a modern szilika-alapú futófelület keverék még a legzordabb téli időjárási viszonyok között is védi az autóban utazókat. A téli jeges és havas utak nehéz vezetési körülményei ellenére a Sava abroncsok kiválóan teljesítenek. A fékezés még a vizes útfelületen is könnyedén megoldható.
A magas és nagyobb mennyiségben megtalálható lamellák sokkal hosszabb éleket kaptak és sugárirányú minta árkokkal látták el őket. A latyakos felületeken oly sokszor bekövetkező aquaplaningnak kifejezetten jól ellenáll a 3 cm széles és mély hosszanti mintázati árok az abroncson. Az optimalizált futófelületi vegyület és a több sugarú futófelületi profil a magas futásteljesítményt garantálja. A téli gumiabroncs kifejezetten környezetvédő technológiával készült, hiszen alacsony szint aroma-olaj tartalommal rendelkezik.

A Sava

téligumi 195/65r151921-ben indult meg a Sava abroncsok gyártása Szlovéniában. Kranjban. A gyárat a közelben folydogáló Száva folyóról nevezték el. Már nemzeti kincsnek számít hazájában, de 1998-ban a Goodyear felvásárolta, melynek következtében ma már minden lépésüket az anyavállalat is befolyásolja. A Goodyear-Dunlop Közép- és Dél-Kelet Európai Leányvállalat központja ma már itt székel. 2004-re mintegy 100% részesedést ért el a Goodyear a Sava gumiabroncs gyárban.
A Savanak mintegy 1400 alkalmazottja volt, de azóta a Goodyear gumikat is gyártják, ezért a létszám emelkedett. A Sava az abroncsokat az EU igényekhez és utakhoz igazítja és az abroncsok – még a Sava téligumi 195/65r15 szett is – a gazdaságos kategóriába tartozik. A mindenki számára elérhető árakon kínált abroncsok hátterében ma már az anyavállalat támogatása áll, akik szintén a megbízható és biztonságos abroncsok mellett tették le voksukat.
A szakértelem és a pénzügyi háttér ma már elengedhetetlen követelménye, hogy mindezek megvalósulhassanak. A téligumi 195/65r15 szettek és egyéb autógumik mellett még kismotorokra, gokartokra, kerékpárokra is gyártanak abroncsokat. Ezen felül ipari csövek gyártásával is foglalkoznak.

Ossza meg ismerőseivel!
Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva