Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

A Sava téligumi 195/65r15 szettet a Goodyear gyártja

A Sava téligumi 195/65r15 szett, azaz új Sava Eskimo S3+ a személyautókra tervezett abroncs, amely biztonságos utazást nyújt.  A futófelület keverék a legújabb generációs szilika komponenseknek köszönhetően, valamint a mély lamella sűrűségnek sokkal jobb tapadást biztosít. Mindezt havas és jeges útfelületen egyaránt.

A Sava téligumi 195/65r15 szett

A gumi ipar téli előírásainak megfelelően a hópihe szimbólum is megtalálható a Sava téligumi 195/65r15 szetten. A jelölést minden esetben az oldalfalon helyezik el. A továbbfejlesztett fagytűrő polimer összetétel és a modern szilika-alapú futófelület keverék még a legzordabb téli időjárási viszonyok között is védi az autóban utazókat. A téli jeges és havas utak nehéz vezetési körülményei ellenére a Sava abroncsok kiválóan teljesítenek. A fékezés még a vizes útfelületen is könnyedén megoldható.
A magas és nagyobb mennyiségben megtalálható lamellák sokkal hosszabb éleket kaptak és sugárirányú minta árkokkal látták el őket. A latyakos felületeken oly sokszor bekövetkező aquaplaningnak kifejezetten jól ellenáll a 3 cm széles és mély hosszanti mintázati árok az abroncson. Az optimalizált futófelületi vegyület és a több sugarú futófelületi profil a magas futásteljesítményt garantálja. A téli gumiabroncs kifejezetten környezetvédő technológiával készült, hiszen alacsony szint aroma-olaj tartalommal rendelkezik.

A Sava

téligumi 195/65r151921-ben indult meg a Sava abroncsok gyártása Szlovéniában. Kranjban. A gyárat a közelben folydogáló Száva folyóról nevezték el. Már nemzeti kincsnek számít hazájában, de 1998-ban a Goodyear felvásárolta, melynek következtében ma már minden lépésüket az anyavállalat is befolyásolja. A Goodyear-Dunlop Közép- és Dél-Kelet Európai Leányvállalat központja ma már itt székel. 2004-re mintegy 100% részesedést ért el a Goodyear a Sava gumiabroncs gyárban.
A Savanak mintegy 1400 alkalmazottja volt, de azóta a Goodyear gumikat is gyártják, ezért a létszám emelkedett. A Sava az abroncsokat az EU igényekhez és utakhoz igazítja és az abroncsok – még a Sava téligumi 195/65r15 szett is – a gazdaságos kategóriába tartozik. A mindenki számára elérhető árakon kínált abroncsok hátterében ma már az anyavállalat támogatása áll, akik szintén a megbízható és biztonságos abroncsok mellett tették le voksukat.
A szakértelem és a pénzügyi háttér ma már elengedhetetlen követelménye, hogy mindezek megvalósulhassanak. A téligumi 195/65r15 szettek és egyéb autógumik mellett még kismotorokra, gokartokra, kerékpárokra is gyártanak abroncsokat. Ezen felül ipari csövek gyártásával is foglalkoznak.
Mai napi akciós gumink!
BRIDGESTONE - Blizzak LM80 EVO - téligumi
téligumi
275/60 R18
Súly index: 113
Sebesség index: H
Erősített: nem
Defekttűrő: nem
Ár:
117.245 Ft
Kedvezményes ár:
70.785 Ft (40 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva