Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

​A Pirelli P Zero PZ4 sportautó nyári gumi tesztet nyert

A Pirelli P Zero sport nyári gumi család immár 30 éve öregbíti a legendás olasz gyártó nevét. 
​A Pirelli P Zero PZ4 sportautó nyári gumi tesztet nyert Ezek a versenypályás használatra is alkalmas sport abroncsok a sportautó rajongók és sportautó gyártók egyik kedvence volt mindig is, azonban voltak hiányosságaik is, például a futásteljesítmény rövidsége, a nedves tapadás nem kielégítő volta vagy az átlagosnál nagyobb zajosság. A Pirelli legújabb generációs sport gumiabroncsa, a P Zero PZ4 elkészítésével azt célozta meg, hogy a hiányosságokat kiküszöbölje és egy még jobb teljesítményű terméket adjon a rajongók számára.
Mint a legutóbb AutoBild sportautó nyár gumi teszt megnyerése is mutatja, a PZ4 egy igen jól sikerült sportcélokra is alkalmas nyári abroncs lett.
 

A Pirelli P Zero PZ4 nyári gumi  az AutoBild tesztjén elért eredményei röviden

 
A száraz fékteszten 35,1 méteres eredménnyel 0,6 méterrel előzte meg a második nyári gumit. A száraz kezelhetőségi vizsgálaton második lett, 0,2 km/h-val maradt el az elsőtől.
A nedves fékteszten 46,7 méteres fékútjával 2 métert vert a következő abroncsra, ami már tetemes különbség. A nedves kezelhetőségi teszten 88,1 km/h ért el, a második nyári gumi  87,7-et, a harmadik 85,5-öt.
Az aquaplanig ellenállása ebben a mezőnyben 8. lett.
Szubjektív komfort szintjét négy másik abronccsal együtt a 4. helyre tették.
A gördülési ellenállása alapján a 7. helyet foglalhatta el.
Zajszintje ugyancsak 7. helyet érdemelt.
A mezőnyben csak a 6. legdrágább sport nyári gumi.
 

A Pirelli P Zero PZ4 nyári gumi technológiai előnyei

 
Elődlegesen említsük meg, hogy a PZ4 csúcsteljesítmények leadására képes sport abroncs esetében nem egy, a Forma 1-ben bevált technológiát alkalmaznak, mely közül a Bead technológia bizonyos merevítő és stabilizáló gyöngyöket helyez el a gumikeverékben, hogy ezzel a még gyorsabb reagálás a kormánymozdulatokra, a jobb oldaltartás, illetve kanyarodási stabilitás a maximálisan dinamikus vezetés során is elérhetővé váljék.
A versenypályás tapasztalatok is azt mutatják, hogy a P Zero PZ4 nyári gumi száraz, sőt mi több a több veszélyt jelentő nedves használat során is sokkal több kontrollt biztosít, sokkalta kiszámíthatóbban viselkedik mint elődei. A tesztelők arról számoltak be, hogy a PZ4 már a megcsúszási határok előtt jelez a vezető számára, így jóval több megcsúszás, kicsúszás előzhető meg - sőt könnyen kontrollálható - főleg vizes aszfalton, mint az eddig elképzelhető volt.
 

Zajszint és futásteljesítmény

 
A  Pirelli P Zero gumiabroncs család régebbi tagjainál a két fő hiányosság a túl magas zajszint és a nem túl hosszú futásteljesítmény volt.
Az új sport nyári guminál a zajszint csökkentésére a Pirelli Noise Canceling System technológiát vetették be sikerrel, míg a tartósság, a futásteljesítmény növelését a Extended Range Profile-nak köszönhet a Pirelli P Zero PZ4.
Mindamellett az aquaplaning vízkiszorítási teljesítményt is sikerült 10 százalékkal növelni, a gördülési ellenállást pedig 15 százalékkal csökkenteni.

 
Mai napi akciós gumink!
GOODYEAR - UG Performance 2 - téligumi
téligumi
245/55 R17
Súly index: 102
Sebesség index: H
Erősített: nem
Defekttűrő: igen
Ár:
124.525 Ft
Kedvezményes ár:
77.170 Ft (38 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva