Süti beállítások

A Michelin gumigyártó téligumi kínálatából

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
A Michelin gy&aacut...
A Michelin gyártó téli gmiabroncsok mintáinak ismertetője.


A 125 éves múltra visszatekintő mindenki által ismert Michelin téligumi gyártó óriási tapasztalat mennyiséget halmozott fel az évtizedek során, megfigyelésik nemcsak az normál utcai autózásra, hanem a autó- és motorsportokra is kiterjedtek, így végül is nem csoda, hogy minden új gumiabroncs termékük a független tesztek élén szerepel, és nem egy ezek közül tesztgyőztes lesz. 
Most néhány népszerű Michelin téligumi típust nézünk meg erről az oldalról.
 

 


Michelin ALPIN A4 téligumi


A Michelin Alpin A4 első számú választás, ha egy magas szintű biztonságot nyújtó téligumit keres a közép-európai téli időjárásnak megfelelően. Kiválóan teljesít a téli, többségében nedves útviszonyok között, és nem jón zavarba a havas utaktól sem. Kitűnő tapadás jégen és hóban, kiemelkedően rövid fékúttal és stabil úttartási jellemzőkkel.
 






 

Michelin ALPIN A5 téligumi


A Michelin Alpin A5 téli gumi a francia gyártó ötödik generációs téligumija a rendkívül sikeres Alpin sorozatból. Ennél az téligumi abroncsnál a Michelin még jobban az európai tél legjellemzőbb időjárási helyzetére, a nedves úttestre optimalizálta az abroncsot, ettől függetlenül tökéletesen kiegyensúlyozottan viselkedik havas és jeges, valamint száraz körülmények között is. Még jobb kormányozhatóság és még hosszabb futásteljesítmény.
 





 


Michelin Primacy Alpin PA3 téligumi


A GRNX zöld környezetvédelmi jelöléssel rendelkező Micheli Primacy Alpin PA3 téli abroncs a nagy teljesítményű közép- és felső kategóriás gépkocsik kedvelt téligumija. Közvetlen módon viszi át a jármű erejét az útra, miközben a tapadást mindvégig fenntartja.

Mind a vezetés biztonsága, mind pedig a komfort nagyon magas színvonalú, kiváló téli tapadással és extrém rövid fékúttal. A nagy számú lamella rendszer rendkívüli gyorsításokra képes, a speciális futófelület vegyület messze átlagon felületi futásteljesítményt garantál.
 




 

Michelin Pilot Alpin PA4 téligumi


A Michelin Pilot Alpin PA4 téligumi a nagy teljesítményű téli abroncsok közé tartozik, melynek a teljes szerkezetét annak megfelelően tervezték és fejlesztették ki, hogy a sportautók erős motorerejét a nehéz téli körülmények között is az utakra tudja vinni.

Rendkívüli úttartás jellemzi, különösen kanyarodáskor a hóval borított utakon. Kiváló alkalmazkodóképesség még a legalacsonyabb hőmérsékleteken is.
 





 



Michelin Latitude Alpin téligumi


A Michelin Latitude Alpin kiváló társ minden téli nehéz úton, kitűnő vízelvezetéssel rendelkezik és sárban is tapadást talál. Kiemelkedően rövid fékút jellemzi, és remek kanyarvételi stabilitás.

Az egyedi futófelületi blokkok a mély hóból is kiássák magukat, még a hegyi havas utakon is megfelelő kapaszkodóképességet biztosítanak. A hosszanti és ferde keresztirányú csatornák maximális biztonságot jelentenek az aquaplaning veszélye ellen.
 





 


Michelin Agilis Alpin téligumi


A Michelin Agilis Alpin téli gumi a kisteherautók számára kifejlesztett magas minőségű típusa. Biztonságot és mindig megfelelő mobilitást nyújt az áruszállítási feladatok megoldásában. Rendkívüli teherbírás, és nagy ellenállás a mechanikai sérülésekkel szemben. Kivételesen hosszú élettartam.