Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

A Goodyear piacra dobta az UltraGrip 9-ik generációs téli gumiját.

Goodyear a  neves amerikai gumiabroncs gyártó UltraGrip termékcsaládját talán nem kell bemutatni a nagyközönségnek, szinte mindegyik generációja a tesztek élén szerepelt, és az autósok százerei vásroltak ezekből a magas minőségű téli használatra tervezett gumiabroncsokból.
Immár a 9. generációt mutatta be a Goodyear világszerte tartott rendezvényeken. Nem volt könnyű jobb téligumit megtervezni és kifejleszteni, mint a Goodyear UltrGrip 8-as típust, melyet nem kevesebb, mint 7 millió személygépkocsira szereltek fel a világ több, mint száz országában, de a Goodyear természetesen nem ijed meg az ilyen nagy kihívásoktól, így sikerrel vették ezt a megmérettetést is.


Goodyear UltraGrip 9 az igényes európai vásárlók számára.


A cég vezető mérnökei ezt a 9. generációs téli abroncsot kifejezetten azoknak az európai autósoknak ajánlják, akik a legjobbat keresik és ezért hajlandóak megfizetni a prémium téli abroncsok némileg magas árát. A Goodyear UltraGrip 9-es kiváló alkalmazkodó képességű téli gumiabroncs, mely a rendkívül változékony európai időjárásban is tökéletesen megállja a helyét. Így kiváló tapadási jellemzőket mutat a hideg száraz aszfalton, de a nedves, latyakos, és havas, valamint jeges útszakaszokon is.

A Goodyear UltraGrip 9-est remekül optimalizálták, és a világ legjobb havas téligumi tesztpályán való teszteléseknek köszönhetően még jobban teljesít a havas útviszonyok során, mint a 8. generációnál tapasztalhattuk.

Az új téli abroncs futófelületi mintázatáét annak megfelelően alakították ki,  hogy a mintaárkok és peremek, valamint a több száz lamella mindig megfelelő tapadást tudjon nyújtani függetlenül attól, hogy az autó éppen milyen manővert végez. Tehát akár gyorsít, akár fékez a vezető, akár egyenesen halad, akár kanyarodik mindig van olyan talajjal érintkező felület, amely biztos talajfogásra képes az adott pillanatban.
 

Az UltraGrip 9 speciális fejlesztései.


A havas utakat jobban kezelik a megnövelt számú peremek, a többirányú lamellák és a változó blokkgeometria is nagy segítséget nyújt. Kiváló az abroncs hidrodinamikai kiképzése is, a forgásirányos mintaárkok kivételes hatékonysággal távolítják el a futófelület útjából a felgyülemlő vizet, csapadékot. A 3D BIS technológia még rövidebb fékutat biztosít a nedves útfelületeken.

A Goodyear UG 9 futófelületi anyagkeverékét annak megfelelően fejlesztették tovább, hogy még jobb tapadást nyújtsanak a havas és jeges utakon, olyan gyantatartalmú lágyítószerekkel és növényi olajokkal dúsították, amelyek lényegesen javították a húzóerő átadását, valamint lerövidítették a fékút hosszát.

A felsorolt és még más technológiai újítások és fejlesztések összessége eredményezi az UltraGrip 9 kiváló alkalmazkodóképességét az európai változó téli időjáráshoz, a minden körülmények közötti optimalizált teljesítményt. A Goodyear Ug9 téli abroncsot két mintázattal árulják mérettől függően.
 
Forrás: http://hungaroauto.hu/
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiEcoContact 5 - nyárigumi
nyárigumi
205/55 R16
Súly index: 94
Sebesség index: H
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
42.825 Ft
Kedvezményes ár:
25.545 Ft (40 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva