Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

A Goodyear Dunlop Finnországban nyitja meg új téli tesztpályáját

Az új intézmény az Arctic Center nevet kapja, ami igen találó, hiszen az új létesítmény a finnországi Ivalóban mellett található, ami az északi sarkkörtől még 300 kilométerrel északabbra van. 

 
Ez a tesztpálya egyébként már ismert az európai gumiabroncs gyártók körében, viszont mostantól a kedvelt tesztintézmény már a Goodyear Dunlop kizárólagos tulajdonába kerül. A létesítmény egy olyan különleges mikroklímával rendelkező völgyben terül el, amely november hónaptól április elejéig biztosítani tudja a havas és jeges teszteket a téligumi fejlesztőknek.


 

Az Arctic Center az egyik legjobb havas és jeges felületű tesztpálya.


A kiváló infrastruktúrával rendelkező Arctic Center maximálisan felkészült a legkülönfélébb havas és jeges útfelületeken végzendő tesztekre, és a felkészültség alatt nemcsak a speciális útfelületek értendőek, hanem minden korszerű és szükséges informatikai struktúra a megfelelő irodákkal, és a szintén fontos többféle szerelési mozzanat elvégzésre képes műhelyekkel. Itt lehetőség van a kerékcserék és kerékbeállítások elvégzésén kívül a tesztelésre alkalmazott járművek teljes körű karbantartására is.

A központ területét kiválóan elzárták a kíváncsi szemek elől, így a tesztelést végző különleges és innovatív abroncsokkal tesztelést végzőknek nem kell attól tartaniuk, hogy a féltve őrzött téligumi technológiáikat kilesik a konkurens cégek megbízottjai.
 

A Goodyear Dunlop több tesztpályán egész évben képes a téligumik tesztelésére.


A Goodyear Innovációs Központjának vezetője szerint óriási lehetőség a két cég számára, hogy az Arctic Center kizárólagos használati jogait megszerezték, hiszen ezzel még több ideig tudnak teljesen ideális körülmények között jeges és havas felületű teszteket végezni. A havas és jeges tesztek kivételesen azok, ahol a számítógépe modellezés a legkevésbé számít, kihagyhatatlan és nélkülözhetetlen a több százórányi tesztelése az éppen kifejleszteni kívánt téliguminak. A legjobb és legmodernebb gumiabroncs technológiákat kizárólag a valós fizikai teszteléseken lehet jól kifejleszteni, az alkalmazási területüket megtalálni.

A most megszerzett téligumi tesztpályán kívül a Goodyear és a Dunlop svájci, francia, luxembourgi és új-zélandi speciális tesztpályákon is tesztel, és ezzel a lehetőségével egész évben képes téligumi vizsgálatokat végezni a téli körülményeknek megfelelően. Az Arctic Center még tovább növeli a cégek havas felületű tesztjeinek változatosságát és lehetőségeit, amit már az új UltraGrip 9 is bizonyít különösen havas körülmények között, hiszen kiváló minőségűre sikeredett a cég új téli abroncsa.

Tehát nagy várakozással tekintenek arra a megnövekedett időtartamra, amit ezen a különleges minőségű és lehetőségű téli tesztpályán fognak tölteni az elkövetkezendő időkben. Az eredmények nemcsak a személyautósok körében lesz élvezhető, hanem a teherautósok is kihasználhatják az itt szerzett értéke tapasztalatokat.
 
Forrás: http://hungaroauto.hu/
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiEcoContact 5 - nyárigumi
nyárigumi
205/55 R16
Súly index: 94
Sebesség index: H
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
42.825 Ft
Kedvezményes ár:
25.545 Ft (40 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva