Süti beállítások

A Continental VanContact 100 nyári gumi kisteherautókra

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
A Continental egyike azoknak az a...
A Continental egyike azoknak az abroncsgyártóknak, akik nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a kisteherautók is megfelelő minőségű gumikon közlekedhessenek, ezáltal az egyik legismertebb és legnépszerűbb termékcsaládjuk a VanContact, amelyhez többféle nagyszerű minőségű abroncs sorakozott fel az évek során.
Jelenleg az egyik legjobb és legismertebb mind közül a Continental VanContact 100 nyári gumi, amely a kisteherautós szegmensben az egyik legjobb választásnak tekinthető.
 

Hatékony áruszállítás? Akkor Continental VanContact 100 nyári gumi!

 
A Continental VanContact 100 nyári gumi egy igazán hatékony megoldás, ha a pontosság mellett a biztonság is rendkívül fontos ahhoz, hogy termékeink kiszállítására mindig a legnagyobb hatékonyság mellett kerülhessen sor, legyen szó akár magáncélú, akár üzleti fuvarozásról. Egy négy keréken mozgó vállalkozásnak akár a komplett jövője is múlhat azon, hogy egy gépkocsira milyen abroncs kerül a hétköznapokban.


A Continental VanContact 100 nyári gumi ehhez ideális választás, hiszen a német gyártó egy igazán sokoldalú abroncsáról van szó, amelyet kifejezetten nehéz terhek szállítására álmodtak meg, illetve arra, hogy a legrosszabb útviszonyok között is képes legyen megállni a helyét. A típus olyan speciális paraméterekkel rendelkezik, hogy az biztosítja a nagy futásteljesítményt, valamint azt is, hogy a szállítás minden esetben problémák nélkül, zökkenőmentesen történhessen meg.
Continental VanContact 100A Continental VanContact 100 nyári gumi ugyanis magas hatékonyságot és biztonságot képes nyújtani bármelyik vállalkozásnak, amihez az abroncs az alapokat egy nagyon strapabíró és megerősített oldalfallal biztosítja számunkra, méghozzá a profil speciális vízelvezető rendszerének és kőkivető profiljának hála páratlanul magas futásteljesítmény mellett.


Ezáltal sem a beszoruló kavicsok nem okoznak sérülést a gumiban vagy az autóban, sem a fékteljesítmény nem romlik abban az esetben, ha haladás során esetleg egy hatalmas vízátfolyás akadályozná az utunkat, és nagy sebesség mellett aquaplaning hatás veszélye merülne fel.


Az előző modellhez mérten az új VanContact egyébiránt 10 százalékkal csökkentett gördülési ellenállással rendelkezik, ezáltal képes gyorsabban és pontosan kiszolgálni a szállítók munkáját. A magas hatásfok mellett egyébiránt hosszabb élettartam, nehezebb terhek szállítása esetén pedig magasabb fokú megbízhatóság vár ránk.
 

A magyar utakhoz a legideálisabb

A német gyártó egyébiránt úgy álmodta meg a Continental VanContact 100 nyári gumit, hogy a legnagyobb terhelés és a legrosszabb minőségű utak esetére ajánlják a leginkább, hiszen a gumi minden eddiginél jobb vágás- és mállásállósággal rendelkezik. Sőt mi több, a gyártó még arra is odafigyelt a termékkel, hogy az oldalfalon elhelyezkedő egyedi védőcsík által sokkal hatékonyabb védelmet nyújtson például a járdaszegélyek által előidézett sérülésektől, miközben a futófelületi árkok a beszoruló kavicsokkal szembeni sérülésektől óvják meg az abroncsot.


A Continental VanContact 100 nyári gumi tehát összességében bármilyen nyári körülmények között kitűnően alkalmazható, hiszen képes a legmagasabb minőséget garantálni még a legrosszabb útszakaszok mellett is.


A Continental egyébiránt 14, 15 és 16 colos keréktárcsa-átmérővel gyártja termékét, összesen 14 eltérő méretben, átlagosan 1250 kilogrammos maximális terheléssel, ami természetesen függ az abroncs méretétől is.