Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

A Barum legjobb téligumijai

A Barum  gumigyártó gyökerei messzire nyúlnak vissza az időben.

A Barum gumigyártót 1924-ban alapítják meg Csehországban a Bata család saját vállalkozásaként, elsőként cipőkhöz és csizmákhoz készítenek gumitalpakat, pár év múltán már kerékpárokra gyártanak abroncsokat, majd 1932-re datálható, amikor is először gördül le a gyártósorokról kifejezetten személyautókra készített gumiabroncs.

A rendkívül költséges vasúti szállítások miatti teherautós szállításra áttérés után jön az ötlet, hogy a drága import abroncsok helyett a cég saját teherautó gumi gyártásába kezdjen. Mindez 1934-ben történik, innen a cég folyamatosan növeli termelését, és szinte kizárólag csak gumiabroncsokat gyártanak ezentúl. 1992-ben a cégben többségi részvényessé válik a német óriás vállalat, a Continental gumigyártó, innentől kezdve a Barum cégnek hozzáférése van a német gyártó rendkívül fejlett technológiájához, és tovább javítja a gumiabroncsainak minőségét, melyek közül most kiváló minőségű téligumi típusait ismertetjük a gyártó oldaláról.
 

A Barum Polaris 3 téligumi


A Barum Polaris 3 kiváló tapadásáról híres hóban és kiváló választásnak számít a gazdaságos vezetést kedvelőknek. A rendkívül alacsony szintű kopás és a minimális gördülési ellenállásnak köszönhetően a Barum Polaris 3 extrém alacsony üzemanyag fogyasztással rendelkezik. A 'Snow catchers' futófelület kifejlesztése során kifejezetten a hóban való minél jobb viselkedést tartották szem előtt a tervezők, és sikerrel is jártak, hiszen az abroncsok akár a havas lejtőkön is képesek átvinni a motor erejét a útra. A kiváló havas tapadás mellett a fékezési teljesítmény is kitűnőre sikeredett. A Barum Polaris 3 előnyös tulajdonságai összefoglalva:
  • Az új gumikeveréknek köszönhetően lecsökkent a futófelületben keletkező súrlódás mértéke, így az abroncs kevésbé melegszik, lassabb a kopása és kevesebb üzemanyagot fogyaszt.
  • A nagyobb hosszanti vájatok miatt sokkal hatékonyabban képes a nedvesség, a csapadék levezetésére, ezáltal a nedves utakon való kezelhetőség jobb lett.
  • A 'Snow Catcher' hosszanti barázdák előnye, hogy jobb a tapadás a havas felületeken, optimális a vezethetőség és a fékteljesítmény is kitűnő.
 

Barum SnoVanis 2 téligumi kisteherautókra


Az új Barum SnoVanis 2 nem ismer kompromisszumot, ha a biztonságról van szó, egész télen gondoskodik az áruszállítás zavartalan végrehajtásáról, bármilyen zordak is legyenek a téli időjárási körülmények.  Az innovatív kialakítású futófelületnek köszönhetően a kisteherautók nagyobb tömegét is tökéletes kezelhetőségben tartja a csúszós felületeken is.

A még tovább optimalizált téli gumikeverék vegyület sikeresen rövidíti le a féktávolságot, ráadásul jelentősen növeli a futásteljesítményt, ami főként a lecsökkentett gördülési ellenállásnak az eredménye, ezáltal a Barum SnoVanis 2 az egyik leggazdaságosabb téli abroncs jelenleg a téligumi piacon. Üzemanyag-takarékos kivitel.

 
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiPremiumContact 2 - nyárigumi
nyárigumi
205/55 R17
Súly index: 91
Sebesség index: V
Erősített: nem
Defekttűrő: igen
Ár:
72.980 Ft
Kedvezményes ár:
44.400 Ft (39 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva