HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

TOYO S953 SNOWPROX téligumi

TOYO S953 Snowprox minta

A Toyo S953 Snowprox téli gumi száraz és nedves utakhoz

A Toyo S953 Snowprox téli gumi a legjobb abroncsok között szerepel, amit arra találtak ki, hogy a zord időjárás ellenérése is biztonságos maradjon az utazás. Melyek a téli gumiabroncsok vásárlásának fő előnyei? Kicsit drágábbak, mint a nyáriak, azonban megéri a befektetést. Általánosságban elmondható, hogy más keverékű, rugalmasabb gumiból készülnek, amely -7 fok alatti hőmérsékletre van felkészítve. A nyári gumiabroncsok ilyen hőmérsékleten tönkremennek, és ezért veszítenek hatékonyságukból és tapadásukból.

Egy másik említésre méltó tulajdonság a futófelületi lamellák és élek elhelyezése a gumiabroncs felületén. Ezek nagy jelentőséggel bírnak a tapadás fejlesztésében, mivel jobb tapadást tesznek lehetővé egy olyan összetett felületen, mint a hó és a jég. Ezek az elemek elősegítik az úgynevezett hernyóhatást, mivel szó szerint belekapaszkodnak a hóba, ami végül megkönnyíti a biztonságos mozgást a havas felületen.

A telet viszont nemcsak a hó, hanem a csapadék is jellemzi. Ebben a tekintetben érdemes megjegyezni, hogy a futófelület mélysége (több mint 4 milliméter) nagyon hasznos, mivel hatékonyan elvezeti a vizet, és így megakadályozza az autó aquaplaningját. Röviden, a Toyo téli gumiabroncsok jellemzői a speciális kémiai összetétel, amely 7 fok alatti hőmérsékleten is hatékony tapadást és teljesítményt biztosít. Valamint kifejezetten a víz vagy hó minél hatékonyabb elvezetésére és a jeges vagy havas felületen a nyomtáv kialakítására tervezett futófelület.

A Toyo S953 Snowprox téli gumi mintázata

A Toyo S953 Snowprox téli gumi egy nagy teljesítményű abroncs országúti használatra. Ezzel a termékkel nem kell a város biztonságán belül maradnunk, hanem nyugodtan tervezhetünk hosszabb utazásokat. A sportos, irányított futófelületi mintázattal és további funkcionális elemekkel rendelkező S953 jobb fékezési és vezetési kényelmet kínál nedves és száraz körülmények között. Ezt a hatást tovább javítják az aszimmetrikus profilú hasítékok, amik a fékezésért felelnek.

A futófelületen többhullámú lamellákat találunk, amik gondoskodnak a stabil kezelhetőségről nedves és száraz úton, valamint a jobb kopásállóságról. Az alacsony gördülési ellenállás nemcsak a széndioxid-kibocsátást csökkenti, hanem az üzemanyag-fogyasztást is moderálja. A nyitott oldalsó rések fokozott vízelvezetést és hófogást nyújtanak, hogy a legnagyobb hóviharban is biztonságos maradjon a közlekedés. Végül a két széles V-alakú horony még jobban vezeti a vizet, mint az elődei, ami a Toyo S953 Snowprox téli gumit nagyszerű választássá teszi.


A(z) S953 SNOWPROX család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia