HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

TOYO S943 SNOWPROX téligumi

TOYO S943 Snowprox minta

A Toyo S943 Snowprox téli gumi a biztonságos közlekedést szolgálja

A Toyo S943 Snowprox téli gumit úgy tervezték meg, hogy a legzordabb hőmérséklet ellen is megállja a helyét. A gyakorlatlan szem számára  a téli abroncsok ugyanúgy nézhetnek ki, mint a nyáriak, azonban érdemes elmélyedni a témában. A téli gumi mintázata sok lamellával és bemélyedésekkel ellátott sarkantyúval rendelkezik, amelyek a hó és a jég átrágására szolgálnak. Ráadásul ez a fajta futófelületi mintázat nagyon hatékonyan vezeti el a vizet. Minél hidegebb lesz, annál jobban érezzük majd az abroncsok közötti különbséget.

Amikor egy gumiabroncstípust akarunk kiválasztani, akkor mindig az átlaghőmérsékletre kell gondolni. Például 5 és 15 fok között a négyévszakos gumi is megfelelő, de ez alatt már a téli gumiabroncsra lesz szükségünk. Ma a magyarok többsége megérti, hogy az európai tél egyet jelent a hideggel és a faggyal, így sokan a csere mellett döntenek. 

Ha egy gumiabroncson az "M+S" (sár+hó) jelölés szerepel, akkor az ilyen körülmények között hatékonyabb, mint egy nyári gumiabroncs, de terep- vagy terepabroncsnak tekinthető. A téli körülmények között használható gumiabroncsok megkülönböztető jegye egy havas hegy, amelynek három csúcsa van. A Toyo téli abroncsai szintén ezt a szimbólumot tartalmazzák.

A Toyo S943 Snowprox téli gumi mintázata

Az új Toyo S943 Snowprox téli gumi a kis- és középkategóriás családi autók széles skálájához alkalmas. Egész télen megbízható és biztonságos vezetési élményt nyújt, jó és ellenőrzött kezelhetőséget biztosít havon, és csökkenti a fékutat nedves úton. Az S943 az általa leváltott S942-höz képest gazdaságosabb és környezetbarátabb megoldás. A gördülési ellenállás és a súly csökkentése révén csökken a széndioxid-kibocsátása is.

Ez a téli gumi új, speciális polimert tartalmaz. Az alacsony gördülési ellenállás és hosszabb élettartam a fokozott keverékszóródásnak köszönhetően. A gyártó még jobban ellenőrzi a keménységet a jobb hóteljesítmény érdekében. További, a természetben előforduló vegyületeket tesznek a keverékbe, hogy a polimer és a szilícium-dioxid közötti kölcsönhatást fokozzák, ezáltal jobb tapadást biztosít a havas utakon is.

Kinek ajánlott?

Az S943 téli gumi széles középső hornyokat tartalmaz. A széles középső barázdákkal ellátott egyirányú futófelület fokozott tapadást és vonóerőt biztosít hóban. Az oldalsó tapadást növelő lamellák sűrűn helyezkednek el rajta a jobb tapadás érdekében csúszós és havas felületen is, amitől a Toyo S943 Snowprox téli gumi tökéletes megoldás a járműtulajdonosok számára.


A(z) S943 SNOWPROX család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia