HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

TIGAR WINTER 1 téligumi

TIGAR WINTER 1 minta

Amit a TIGAR WINTER 1 téli gumiról tudni érdemes


A TIGAR WINTER 1 téli gumi a Tigar kedvező árú, budget kategóriába abroncsmárka személyautókra tervezett téli abroncs. A Winter széria tagja, melynek már az első modellje is bebizonyította, hogy érdemes számításba venni az abroncsválasztásnál. Leginkább olyan sofőrök számára javasolják, akik leginkább városi vezetésre használják az autójukat, és heti pár alkalommal szeretnének biztonságos vezetési élményt a hazai téli viszonyok között is. 


A TIGAR WINTER 1 téli gumi méretválasztéka nem túl széles, de a legkeresettebb méreteket meg fogjuk találni a kínálatában, főleg 15” és 17” méretekben. A Tigar egy szerb abroncsmárka, ugyanakkor jelenleg is a Michelin csoport tulajdonát képzi, vagyis a minőségében érződik a világmárka szakértelme is. 


Amiért TIGAR WINTER 1 téli gumit megéri választani

 

A TIGAR WINTER 1 téli gumi egy kiegyensúlyozott és megbízható abroncs, mely méltán tartozik a Michelin csoport érdekeltségébe. Az abroncs 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) szimbólumot kapott, ami azt jelenti, hogy a téli körülmények között is kiváló teljesítményt nyújt. A fejlesztők a kialakításánál törekedtek rá, hogy komfortos abroncsot hozzanak létre. Ennek eredményeképpen alacsonyabb zajszintet generál az abroncs, így kényelmesebb vezetési élményt nyújt. Emellett az üzemanyag-fogyasztást is optimalizálták az alacsony gördülési ellenállás elérésével. Ez egyébként a szén-dioxid kibocsátásra is hatással van, vagyis a abroncs követi a környezetvédelemre irányuló irányelveket. 


A futófelületi mintázat kialakítása is arról árulkodik, hogy a fejlesztők egy igazán biztonságos és megbízható abroncsot szerettek volna megalkotni. A széles mintaárkok és a barázdák kialakítása hatékonyabb vízkiszorítást eredményez, így pedig a TIGAR WINTER 1 téli gumi nedves körülmények között is jól irányítható és megfelelő tapadást ér el. Az egyenletes nyomáseloszlás lehetővé teszi, hogy az abroncs lassabban kopjon, a speciális gumikeverék pedig biztosítja, hogy az abroncs alacsony hőmérsékleten se veszítsen a rugalmasságából. 


Amiről a nemzetközi abroncstesztek eredményei mesélnek


A TIGAR WINTER 1 téli gumi esetében ugyan nem született még túl sok teszteredmény, de az Autobild már kétszer is tesztelte. Először 2015-ben a 185/60 R15 méretkategóriában, másodszor pedig 2018-ben a 225/50 R17 gumik versenyében. Mindkét esetben a kedvező árú abroncsok középmezőnyében kapott helyet. Ez is jól példázza, hogy van különbség minőségben a kedvező árú abroncsok között is, és hogy a TIGAR WINTER 1 téli gumi a minőségi abroncsok közé tartozik, melyet érdemes számításba venni, ha kedvező árú abroncsot keresünk a személyautónkra. 


A(z) WINTER 1 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia