HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

TIGAR ROAD-TERRAIN nyárigumi

TIGAR ROAD-TERRAIN minta

Terepen is biztonságban Taurus Road-Terrain nyári gumival

Terepjárók számára, vegyes használatra fejlesztették ki a Taurus Road-Terrain nyári gumit. A Taurus története még 1912-ben kezdődött hazánkban, ma már, 1996 óta a gyár, a márka a Michelin égisze alá tartozik. Az anyacég fejlesztései, szakértelme a Taurus abroncsaiban is jelen van, ez egy középkategóriás márka, kedvező árral. 

Vegyes használat

Személyautók, SUV-k és terepjárók számára is gyártanak abroncsokat. Ilyen a Taurus Road-Terrain nyári gumi is, ami egy off-road, terepgumi. Az ilyen abroncsoknak nagyon sok követelménynek kell megfelelniük, hisz számos kihívással lehet találkozni a terepen. Sár, kavics, homok, kemény, egyenetlen talaj – egy terepguminak mindennel meg kell küzdenie. Amikor abroncsot veszünk, először is térképezzük fel saját igényeinket, hogy mi is a fontos. Nyilván egy terepgumi esetében adódik, hogy a terepen való biztonság. De azért ne feledkezzünk meg arról, hogy ezekkel az abroncsokkal bizony nem csak terepen, de országúton is nagyon sokat közlekedik az ember. Sőt, a legtöbb esetben még többet, mint terepen. 


Fontos vásárlás előtt tisztában lenni a pontos mérettel, és nézzük meg az abroncs címkéjét is, a súlyindex és a sebességindex is fontos. A Taurus Road-Terrain nyári gumi címkéjét nézve láthatjuk, hogy mind a nedves fékút, mint az üzemanyag-hatékonyság tekintetében a D-kategóriában van az A-tól E-ig terjedő skálán, ahol az A a legjobb. A zajszintje pedig az átlagos 72 decibel. A címke azonban csak három adatot közöl, ezen kívül fontos az is, hogy mit mondanak azok, akik már megvették az adott terméket. A vásárlói véleményeket is megtaláljuk a webáruházba, a fórumokon és ha ez nem elég, akkor nézzük meg, hogy az ADAC, az Autobild vagy más szervezetek, szaklapok tesztelték-e az adott abroncsot. Így kapunk átfogó képet a kínálatról, ha pedig nem találunk a méretünkben abroncsot, egy közeli méret teszteredményeit is alapul vehetjük. Ha pedig olcsóbb abroncsot keresünk, akkor is nézzük meg, hogy a tesztelték-e az általunk kinézett gumit, hogy ajánlják-e a használatát. 

A Taurus Road-Terrain nyári gumi egy megbízható abroncs

A Taurus Road-Terrain nyári gumi megbízható tervezés eredménye és kiegyensúlyozott, magas teljesítményt nyújt. A piaci elvárásoknak megfelelően agresszív terepjáró kialakítással bír, a futófelületi mintázatát pedig úgy tervezték meg, hogy többféle felületen egyaránt jól teljesítsen. A Taurus Road-Terrain nyári gumival nem kell kompromisszumot kötni, hisz ez egy tartós abroncs. Kétrétegű házzal, dupla acél övvel és futófelület-védelemmel, hogy a terepen se sérüljön meg. Jó az ütésállósága durva terepen is, egy masszív abroncs tehát. Mindezek mellett pedig hosszú, egyenletes használat során is kényelmes. 


Mindezek alapján látszik, hogy ez a terepgumi ideális választás lehet azoknak, akik számára fontos, hogy országúton és terepen egyaránt kényelmes és biztonságos abroncs legyen az autójukon. A Taurus Road-Terrain nyári gumi egy ilyen nyári gumi, ami nem utolsó sorban kényelmes és tartós is egyben. 

A(z) ROAD-TERRAIN család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia