HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

TIGAR CARGO SPEED B3 nyárigumi

TIGAR CARGO SPEED B3 minta

Furgonok számára készült a Tigar Cargo Speed B3 nyári gumi

A Michelin-csoporthoz tartozó Tigar kishaszongépjárművek számára gyártott abroncsra a Tigar Cargo Speed B3 nyári gumi. Ami egy kedvező árú abroncs, azonban a kedvező ár nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a minőségről. 

Biztonságban az utakon

A kishaszongépjárművek számára is fontos a biztonság. Egy autó egy adott pillanatban négy tenyérnyi felületen érintkezik az útfelülettel és igaz ez a kisteherautókra is. Ezen a négy tenyérnyi felületen múlik a biztonság, nem árt észben tartani, hogy mennyi minden múlik tehát az abroncs minőségén. Sokan, amikor nyári gumit keresnek, nem igazán tudnak eligazodni a széles és egyre csak bővülő kínálatban. Ilyenkor jön jól vásárlás előtt a teszt és a vélemények. 


A tesztek eredményeire sokan várnak, biztos mindenki hallott már az ADAC-ról, a német autóklub rendszeresen teszteli az abroncsokat (egyebek mellett). Ezen kívül vásárlás előtt érdemes megnézni a véleményeket is, melyek lehetnek szöveges értékelések, csillagok, pontok. A lényeg, hogy tájékozódjunk, hogy a megfelelő abroncsot ki tudjuk választani. 

Strapabíró és masszív, ez a Tigar Cargo Speed B3 nyári gumi

A Tigar Cargo Speed B3 nyári gumit úgy tervezték meg, hogy bírja a terhelést, hogy ne deformálódjon el, és hogy elég stabil legyen ahhoz, hogy biztonságban lehessen vele közlekedni. Három hosszanti barázdája gondoskodik a víz gyors és hatékony kivezetéséről, így minimalizálva a vízre felúszás kockázatát. Ez ugyanis nem csak télen van jelen, bár akkor jóval többször hallunk róla, hanem nyáron is. A víz bármelyik évszakban megállhat az úton és ha erre autóval ráhajtunk, nem tudhatjuk, hogy milyen vastag is ez a vízréteg. Ezért fontos a védelem, ugyanis az abroncsnak ilyenkor az a feladata, hogy kivezesse ezt a vizet, így nem vész el a kapcsolat az aszfalt és az abroncs között. Ha a vízréteg marad, akkor az autó akár irányíthatatlanná is válhat. A három hosszanti barázda tehát kivezeti a vizet. 


Ezen kívül számos tömör futófelületi blokk kapott helyet az abroncson, a vállakon pedig lamellás és lépcsőzetes kialakítás. Ez hozzájárul a hatékony tapadáshoz, fékezéshez és a jó vezethetőséghez. A szögletes vállak és a lapos profil gondoskodik az abroncs stabilitásáról a kanyarokban is. A robusztus szerkezete révén pedig kiváló teherbírással rendelkezik, ami szintén fontos egy furgonoknak gyártott abroncs esetében, hisz ezek a járművek sokszor megpakolva indulnak útnak. Nézzük meg mindezt az abroncscímke tükrében. 


Az egységes uniós abroncscímkén három dolgot találunk egy-egy gumival kapcsolatban. A nedves úton való fékezhetőséget, az üzemanyag-hatékonyságot és a zajszintet. Előbbi két esetben egy A-tól E-ig terjedő skálán, ahol az A a legjobb minősítés, láthatjuk, hogy hogy teljesítenek az egyes abroncsok. A zajszint esetében pedig egy decibel értéket találunk, ennél az abroncsnál ez 72. A nedves úton való fékezhetősége alapján a C osztályba került míg az üzemanyag-hatékonyság tekintetében az E-kategóriában van. A Tigar Cargo Speed B3 nyári gumi egy megbízható nyári gumi kedvező áron. 

A(z) CARGO SPEED B3 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia