HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

TAURUS 501 téligumi

TAURUS 501 minta

Amit a TAURUS 501 téli gumiról tudni érdemes


A TAURUS 501 téli gumi a Taurus téli személygépkocsi abroncs, melyet úgy terveztek, hogy kedvező árak mellett megbízható legyen a változatos téli körülmények között is. Az enyhébb, kevésbé zord telekre, melyek az elmúlt években jellemzőek voltak hazánkban kifejezetten jó választás, ha kedvező árú abroncsot keresünk. A márka a Michelin tulajdonát képezi a rendszerváltás óta, az abroncsokat azonban csak 2013-ban hozták újra forgalomba, és azóta is a Michelin gyáraiban készülnek. A Taurus az egyik legismertebb magyar abroncsmárka. 


A TAURUS 501 téli gumi nemcsak hazai, de európai viszonylatban is ismert abroncs a kedvező árú abroncsok világában. Nemzetközi abroncsteszt eredményről ugyan nem számolhatunk be vele kapcsolatban, ugyanakkora vásárlói vélemények meglehetősen pozitívak. Méret tekintetében némiképp szűk a választék, a TAURUS 501 téli gumikat 13” és 14” méretben hozzák forgalomban. Bár egy kedvező árú márkáról van szó, a Taurus szárazon, nedvesen és hóban is megfelelő teljesítményt nyújt. 


Amiért TAURUS 501 téli gumit érdemes választani

 

A TAURUS 501 téli gumi a kedvező árkategóriát erősíti, de a Michelin szakértelme azért érződik az abroncsok minőségén. A szimmetrikus futófelület mintázat úgy lett kialakítva, hogy nedves és száraz körülmények között is megőrizze a tapadását az abroncs, és a fékútja is megfelelő legyen. A sűrűn elhelyezkedő lamellák hivatottak a havas utakon is megfelelő fékezést biztosítani. A menetirányú blokkok és szélesebb mintarákok hatékonyabban vezetik ki a vizet az abroncs alól, hogy csökkentjen a vízen csúszás, vagyis az aquaplanning veszélye, és nedves és latyakos úton is jó tapadást érjen el az abroncs. 


A speciális gumikeveréknek köszönhetően a TAURUS 501 téli gumi alacsony hőmérsékleten, és változatos téli hőmérsékleti viszonyok között is megőrzi a rugalmasságát. Ez pedig jobb tapadást és rövidebb félutat tesz lehetővé. A TAURUS 501 téli gumi jó választás lehet az enyhébb magyar teleken, hiszen az elmúlt időszakban inkább nedves, mint havas telek jellemzőek hazánkra, ilyen körülmények között pedig a TAURUS 501 téli gumi nagyon jól teljesít. 


Kiknek érdemes a TAURUS 501 abroncsot választani?


A TAURUS 501 téli gumi kedvező árkategóriás abroncs, nem javasolt minden vezetési szokás mellett, ugyanakkor azok számára, akik heti rendszerességgel, főleg városi közlekedésre használják az autójukat, jó választás lehet. Aki olcsó áron keres megbízható abroncsot, a TAURUS 501 téli gumit is érdemes számításba vennie. 


A(z) 501 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia