Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék

Sumitomo gumiabroncs ismertető

Sumitomo autógumiA SUMITOMO Machinery Division cég Japánban 1963-ban jött létre. Az amerikai LINK-Belt céggel együttmükődve kotrógépek és daruk gyártásával kezdte meg mükődését. 1967-től kezdi  meg a hidraulikus kotrógépek, 1970-től a daruk értékesítését. 1975-ben új gyáregységet indítanak hogy növelni tudják a kotrógépek darabszámát. 1976-tól saját névvel jelennek meg az amerikai piacon.
A Sumitomo évente 2 milliárd darab abroncsot értékesít, ebből 417 milliót az Európai Unió országaiban. Az eladások eloszlása világszerte nagyon széles határok között mozog, összesességében azonban a piac 4%-kal nő világszerte. Az európai piac gyorsabb növekedést tud felmutatni, itt 12%-os növekedés látható, a Sumitomonak hazainak számító japán piac viszont 10%-os visszaesést mutat. A legnagyobb növekedés a feltörekvő piacokon, azon belül is Ázsiában várható, az előrejelzések szerint az abroncspiac Kínában 73%-kal, míg Indiában 148%-kal nőhet.
A japán Sumitomo Rubber Ltd. a hazánkban is  nagysikerű Falken gumiabroncsok gyártója és forgalmazója is, Kínában és Indonéziában is vannak gyárai.
A(z) Sumitomo autógumi forgalmazója a Gumitár Kft.
Elérhetőségeink:
Telephelyeink: Budakeszi, Budaörs
E-mail cím: info@autogumiakcio.hu
Telefonszám: +36 30/6065-170
Hasznos linkek:
Mai napi akciós gumink!
SEBRING - SUV SNOW - téligumi
téligumi
215/65 R16
Súly index: 102
Sebesség index: H
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
37.490 Ft
Kedvezményes ár:
25.870 Ft (31 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Sumitomo téli autógumik


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/-www/autogumiakcio.hu/htdocs/autogumiakcio_hu/modules/site/footer/footer_tyres_view.php on line 58

Sumitomo nyári autógumik


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/-www/autogumiakcio.hu/htdocs/autogumiakcio_hu/modules/site/footer/footer_tyres_view.php on line 84

Népszerű Sumitomo autógumi méretek

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva