HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

SPORTIVA VAN 2 nyárigumi

SPORTIVA VAN 2 minta

Sportiva Van 2 nyári gumi, haszongépjárművek számára

Tartós, erős, megbízható, ezt kínálja a Sportiva Van 2 nyári gumi haszongépjárművek számára. Amikor valaki kisteherautója számára keres nyári gumit, sok szempontot kell mérlegelnie. Fontos az ár, a minőség, a tartósság és a biztonság. Előny az alacsony zajszint és kinek kinek milyen preferenciái vannak. 


A teszt itt is segít a választásnál, hisz az olcsó, a középkategóriás és a prémium abroncsok is megmérettetnek és a különböző független szervezetek, szaklapok nem csak rangsort állítanak fel, hanem azt is megmondják, hogy ajánlják-e az adott abroncsot használatra. A téli gumik esetében sokkal többen fordulnak ezekhez a tesztekhez segítségért, ami nem csoda, hiszen a tél sokkal több kihívást tartogat, mint a nyár. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nyáron ne lennének nehéz helyzetek, veszélyes szituációk. A teszt mellett a webáruházak kínálatában aszerint is válogathatunk, hogy az egyes abroncsok mennyire népszerűek, illetve aszerint, hogy mint mondanak a felhasználók, milyenek az adott abronccsal kapcsolatos vélemények. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni több oldalról is. 

Sportiva Van 2 nyári gumi – biztonságos és tartós választás

A Sportiva a Continental gazdaságos márkája, sok abroncsgyártónak vannak középkategóriás vagy budget kategóriás abroncsai, és az anyacég szakértelme, fejlesztései ezeken a helyeken is jelen vannak. Egy abroncs árát sok minden befolyásolja, így az alapanyagok minősége, hozzáférhetősége, a munkaerő költségei. Ezért olcsóbbak általában az ázsiai abroncsok, mert ott olcsóbb a munkaerő és a gumi alapanyagai is közel vannak, nem nagy a szállítási költség. 


A teherautók számára gyártott abroncsoknál nagyon fontos, hogy strapabírók legyenek, hiszen általában nagy terhet kell elbírniuk úgy, hogy nem deformálódnak, és úgy, hogy bírják a külső sérüléseket is. Melyek lehetnek ezek? Például a járdaszegélyeknek való ütközés vagy a kátyúk. Persze mindkettőnek ki vannak téve a személyautók is, de ez egy picit mégis más, hisz a kockázat nagyobb. A kishaszongépjárművek számára kifejlesztett abroncsoknak tehát bírniuk kell a terhelést és jó, ha magas futásteljesítménnyel rendelkeznek, hisz ezek az autók intenzívebben vannak használva, mint egy személyautó, legalábbis általában ez a jellemző. 

Mit mutat a címke?

Ha objektív szempontokat keresünk, azt a tesztek megmutatják, ha szubjektívat, akkor olvasgassunk fórumokat. Ha nincs időnk vagy kedvünk ezzel foglalkozni, csak nézzük meg, hogy mit mutat az abroncs címkéje. A  Sportiva Van 2 nyári guminál látjuk, hogy üzemanyag-hatékonyság tekintetében a D-osztályba került, tehát hátulról a második csoportba, míg nedves úton való fékezhetősége alapján a középmezőnyben kapott helyet, C-kategóriás. A zajszintje 72 decibel, ami átlagosnak mondható. Ebből már kaphatunk egy képet az abroncsról általánosságban, fontos az is, hogy megnézzük a súlyindexét és a sebességindexét, hisz ezek alapján tudjuk eldönteni, hogy való-e nekünk az adott abroncs. A pontos méret ismerete pedig elengedhetetlen a  Sportiva Van 2 nyári gumi esetében is. 

A(z) VAN 2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia