HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

SEIBERLING SEIBERLING WINTER téligumi

SEIBERLING SEIBERLING WINTER minta

Amit a SEIBERLING SEIBERLING WINTER téli gumiról tudni érdemes


A SEIBERLING SEIBERLING WINTER téli gumi egy kedvező árú abroncs személyautókra, melyek a Firestone gyáraiban készülnek. A márka azonban a Bridgestone tulajdonában van, melyet már csak az európai piacokon értékesítenek. A termékpaletta szűk, de méret tekintetében viszonylag széles a választék a SEIBERLING SEIBERLING WINTER téli gumi esetében is. Az abroncsot tesztelte már az Autobild, de a vásárlói véleményeket is érdemes figyelni. Mivel jó ár-érték arányt képvisel a kedvező árú abroncsok között, azok számára lehet jó választás, akik enyhébb teleken hetente használják az autójukat, leginkább városi közlekedésre. Bár az enyhe telekre tervezték az abroncsot, azért hóban is megállja a helyét. 


Amit SEIBERLING SEIBERLING WINTER téli gumitól elvárhatunk


A Seiberling jó példája annak, hogy egy olcsó kategóriás abroncs is biztosíthat biztonságos vezetési élményt a tél kihívásaival szemben. A futófelület kialakításánál a fejlesztők arra törekedtek, hogy optimalizálják az abroncs tapadását és fékezhetőségét szárazon, hóban és nedves felületeken egyaránt. A speciális gumikeverék is ezt hivatott elősegíteni. A márka kedvező ár-érték arányt garantál, a minőség nemcsak a biztonságban, hanem a komfort érzetben is megmutatkozik, leginkább zaj és kopás tekintetében. 


A Seiberling mérnökei úgy alakították ki az abroncsot, hogy egyenletesebb legyen a nyomáseloszlás, ennek köszönhetően pedig lassabban kopjon az abroncs. A lassabb kopás miatt nőtt az abroncs élettartama, hosszú távon pedig ez költségtakarékosságot jelent a sofőrök számára, hiszen így ritkábban lesz szükség abroncscserére. A zajszintet is próbálták csökkenteni, is a hosszú utak komfortosabbá válnak. Természetesen a komfort nem ment a biztonság rovására, vagyis az abroncs stabil úttartás garantál kanyarodás, manőverezés és egyenes haladás esetén is. 


Amiről a nemzetközi abroncstesztek árulkodnak


Bár a Seiberlig abroncsokkal kapcsolatban túl sok teszteredmény még nem született a nemzetközi abroncstesztek tekintetében, de a SEIBERLING SEIBERLING WINTER téli gumi esetében találunk teszteredményt. Az Autobild tesztelte az abroncsot 2019-ben, ahol meglepően jól teljesített a kedvező árú abroncsok között, de összességében is szép eredményt ért el a 225/45 R17 méretkategóriában. A tesztelt 53 abroncs közül a SEIBERLING SEIBERLING WINTER téli gumi a 28. lett, ami bőven a középmezőny, de ezzel egy ajánlott minősítés is járt az abroncsnak, mindamellett, hogy számos kedvező és pár közép kategóriás abroncsot is maga mögé utasított. 

A(z) SEIBERLING WINTER család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia