HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER téligumi

SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER minta

Amit a SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER téli gumiról tudni érdemes


A SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER téli gumi a Seiberling téli kisteher jármű abroncsa, melyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy biztonságos vezetési élményt nyújtson télen a városi közlekedéshez. Az abroncsot jelenleg már csak Európa pár országban kapni, ahogyan a Seiberling márka többi termékét is, ugyanakkor a minőségre a Firestone gyárak és a Bridgeston csoport a garancia. 


A Seiberling más abroncsaival ellenétben a SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER téli gumit még nem tesztelték a nemzetközi abroncsteszteken, de a vásárlói véleményeket arról árulkodnak, hogy egy kedvező ár, ár-érték arány tekintetében is jó kisteher jármű abroncsról van szó. 


Amit SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER téli gumi nyújtani tud

 

A téli közlekedéskor mindenki maximális biztonságot szeretne, ugyanakkor nem mindenkinek van szüksége prémium márkás abroncsra. Azok, akik nem használják minden nap a kisteher járművüket, vagy ha mégis, akkor is leginkább városi közlekedésre, akkor a SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER téli gumi jó választás lehet, hiszen a fejlesztők törekedtek rá ahogy fejlett technológiákat felhasználva egy jól irányítható, megbízható abroncsot hozzanak létre. A futófelület mintázatának és a speciális gumikeveréknek köszönhetően az abroncs nedves és száraz útfelületeken, hideg időben, de akár havas utakon is megállja a helyét. 


Bár alapvetően az enyhébb teleken, a száraz és nedves utakon mutatja meg igazán az abroncs, hogy mit tud, de a jeges és havas utakon is biztonságos vezetési élményt garantál. Emellett a fejlesztők arra is figyeltek, hogy megnöveljék az abroncs élettartamét, ennek érdekében egyenletesebb nyomáseloszlást figyelhetünk meg, aminek eredményeképpen lassabban kopik az abroncs. Emellett a zaj tekintetében is komfortosabb lett az abroncs, és bár nem éri el ugyanazt a decibelt, mint a Seiberling személyautókra tervezett abroncsa, de a teherjármű abroncsok között halknak számít. 


Kiknek javasolják a SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER kisteher abroncsot?


A SEIBERLING SEIBERLING VAN WINTER téli gumi leginkább olyan kisteher jármű tulajdonosok számára lehet jó választás, akik enyhe, nem annyira zord telekre keresnek abroncsot. Mivel Magyarországon az elmúlt évekbe kevesebb hó esett télen, így ez az abroncs jó választás lehet a hazai közlekedésre. A SEIBERLING abroncsokat leginkább városi közlekedésre, és heti használatra javasolják, bár a SEIBERLING VAN WINTER téli gumi akár gyakoribb használatra is jó megoldás lehet a kisteher járművünk számára. A(z) SEIBERLING VAN WINTER család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia