HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

SEBRING FORMULA SNOW+601 téligumi

SEBRING FORMULA SNOW+601 minta

Amit a SEBRING FORMULA SNOW+601 téli gumiról tudni érdemes


A SEBRING FORMULA SNOW+601 téli gumi egy kedvező árú abroncs, amely a Michelin csoport gyáraiban készül. A márka termékeinek a minőségén meglátszik a Michelin hatása, mert a Sebring Németország egyik legkedveltebb budget kategóriás márkája, a SEBRING FORMULA SNOW+601 pedig az egyik legkeresettebb téli abroncsa. Bár a márka még nem igazán mutatta meg magát a nemzetközi abroncsteszteken, így a SEBRING FORMULA SNOW+601 téli gumiról sem születtek még teszteredmények, de a vásárlói vélemények alapján érdemes számításba venni a Sebring téli abroncsát. 


A SEBRING FORMULA SNOW+601 széles méretválasztékban érhető el, így a sok személyautó tulajdonos találhatja meg a számára passzoló abroncsot. Az abroncsot leginkább városi közlekedésre tervezték és kevésbé zord telekre, ugyanakkor a havas és a jeges felületekkel is megbírózik. 


Miért érdemes a SEBRING FORMULA SNOW+601 téli gumit választani?


A SEBRING FORMULA SNOW+601 téli gumi kialakításának köszönhetően egy nagyon jó olcsó kategóriás téli abroncs. A futófelület mintázata szimmetrikus bordázattal rendelkezik, ennek köszönhetően megfelelő féktávot biztosít nedves utakon. A tapadás tekintetében is jól teljesít a SEBRING FORMULA SNOW+601 téli gumi, ugyanis a speciális szilikakeveréknek köszönhetően jól viseli az alacsony hőmérsékletet és a hőingadozást is, minden körülmény között megtartja a rugalmasságát. A lamellák szorosan helyezkednek el a futófelületen, aminek köszönhetően az abroncs jégen és havon is megőrzi a tapadását. 


A SEBRING FORMULA SNOW+601  téli gumi kialakításánál nemcsak a biztonság, de a komfort is szempont volt a márka számára, ezért zajcsökkentő technológiát alkalmaztak, aminek az eredménye a halk, 69 dB-es zajszint. Emellett a gördülési ellenállás is alacsony, ami az üzemagyag-fogyasztás szempontjából lényeges kérdés. Mivel alacsony a gördülési ellenállása az abroncsnak, azért üzemanyag takarékos is. Bár budget kategóriás abroncsról van szó, a kategóriájában nagyon jól teljesít. 


Kinek javasolják a SEBRING FORMULA SNOW+601 abroncsokat?


A SEBRING FORMULA SNOW+601 téli gumi az olcsó kategóriát erősíti, ennek értelmében nem is javasolják minden autósnak. Leginkább azok számára lehet jó választás, akik olcsó abroncsot keresnek, és leginkább városi közlekedésre használják az autójukat heti pár alkalommal. A SEBRING FORMULA SNOW+601 meglehetősen jól teljesít mindenféle téli időjárási körülmény között, azért érdemes számításba venni, ha olcsó kategóriás téli gumit keresünk az autónkra, és passzol a vezetési szokásainkhoz. 


A(z) FORMULA SNOW+601 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia