HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

SAVA TRENTA M+S téligumi

SAVA Trenta M+S minta

Amit a SAVA Trenta M+S téli gumiról tudni érdemes


A SAVA Trenta M+S téli gumi jó példája annak, hogy a Sava nemcsak személyautókra és a terepjárókra gyárt abroncsokat, hanem kisteher járművekre is. A Sava bár olcsó kategóriás, de a kedvező árú abroncsok között igenis értéket képvisel, és minőséget jelent a sofőrök számára. Természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen vezetési stílus és szokások mellett választjuk a SAVA Trenta M+S téli gumikat. Ezt az abroncsot leginkább olyanok számára javasolják, akik főleg városi közlekedésre keresnek abroncsot. 


A SAVA Trenta M+S téli gumi heti pár alkalmas használat mellett tökéletes választás lehet a kisteher járművünk számára, és az olcsó kategóriás abroncsok között nagyon jó ár-érték arányt is képvisel. Méret tekintetében nem mondható túl szélesnek a kínálat, a SAVA Trenta M+S téli gumi összesen 8 méretben készül, 195/70 R15-től 225/70 R15 méretig találunk abroncsot a kínálatában. A nemzetközi teszteken már egyszer megméretette magát, de ha pontosabb képet szeretnénk kapni, akkor a vásárlói véleményeket is érdemes figyelni. 


Amiért a SAVA Trenta M+S téli gumit érdemes választani


A Sava a Goodyear csoporthoz tartozik, abroncsok minőségén pedig az meg is látszik. Bár egy kedvező kategóriás abroncsról van szó, jó választás lehet kisteherautókra és vegyes használatú gépjárművekre egyaránt. A SAVA Trenta M+S téli gumit a mérsékeltebb, nem ennyire zord telekre tervezték, és a legtöbb téli útviszonyon megbízható teljesítményt várhatunk tőle. A futófelület mintázatnak köszönhetően az abroncs megfelelő tapadást ér el havas és latyakos utakon is. 


Ez természetesen nemcsak a mintázatnak, hanem a speciális gumikeveréknek is köszönhető, mely alacsony hőmérsékleten is megtartja a rugalmasságát. A két tényező együttes hatása az elfogadható félút és a stabil kanyarodás. Az abroncs emellett egyenletes kopást is biztosít, ezzel pedig hosszabb élettartamot. A zaj tekintetében sem olyan hangos, mint a Sava előző szériái. 


Amiről a nemzetközi abroncstesztek mesélnek


A SAVA Trenta M+S téli gumi 2019-ben került az ADAC tesztelői kezébe, és a 205/65 R16 méretkategóriában került tesztelésre. Természetesen senki sem várta az abroncsot az első háromba, de az olcsó kategóriás abroncsok között szépen teljesített, a 12. helyet szerezhette meg. A vásárlói vélemények is összességében pozitívak, és elégedettek a vásárlók. A SAVA Trenta M+S téli gumi nem való ugyan mindenkinek, de a megfelelő vezetési stílus és szokások mellett egy nagyon jó abroncs, melyet érdemes számításba venni a téli abroncsvásárláskor. 


A(z) TRENTA M+S család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia