HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

SAVA téli és nyári gumiabroncs minták


Sava autógumi gyártó

 

A Sava  90 éves múltra visszatekintő cég, amely Szlovénia legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, 1998 óta a Goodyear csoport tagja. Mára  100%-os tulajdona a Goodyear cégcsoportnak, ami lehetővé tette, hogy a Sava gumiabroncsokat ne csak Szlovénia területén, hanem világszerte is megismerjék. A Sava minden típusú gépjárműhöz gyárt gumiabroncsokat. Alacsony ár - jó minőség, ez a Sava gumiabroncs! Egy tekintélyes cég kínálja, az általa gyártott gumiabroncsokat Európában, kedvező áron, jó ár-érték arányban. A legújabb értékelések azt mutatták újra és újra, hogy a SAVA gumiabroncs erős teljesítménye felveszi a versenyt az európai legjobb minőségű gumi márkákkal. A Sava az egyik legsikeresebb közép-európai gumiabroncs gyártó, mely jó minőségű nyári gumit és téli gumit kínál személygépjárművekre, SUV-okra és kisáruszállítókra. Tehát Szlovénia ad otthont a Sava autógumi, a hazai gumi márka gyártásának. Több mint 85 éves tapasztalattal rendelkezik, melynek eredménye, kiváló minőségű gumi termékek. Szlovén ikonként tartják számon. A Sava gumi gyár folyamatosan nőtt megalakulása óta, és így 35%-os részesedése van  a helyi gumiabroncs piacon. 1997-ben a Goodyear részesedést vásárolt a Sava cégben, 2004-ben pedig mér a 100%-os tulajdont is megszerezte a Goodyear. Ettől kezdve a Sava a Goodyear csoport tagja lett, a Sava gumicsaládok folyamatosan növekvő értékesítési sikereket értek el mind nyári gumi, mind téli gumi tekintetében Európában, különösen a nyugat-európai piacon. 


Mérföldkövek:

1946 - Államosítás és a cég névváltoztatása  Száva Rubber Products Company - ra

1967 - Licenc megállapodás megkötése a Semperit autógumi gyártóval

1997 - Megállapodást ír alá a Száva gumiabroncs gyártó vállalat és a Goodyear gumiabroncsgyártó cég

2002 – A Goodyear növeli részesedését 60%-ról 80%-ra

2003  - Új elosztó központ megnyitása Kranj- ban.

2004  -  A Goodyear lesz 100%-os tulajdonosa a Sava gumiabroncs gyártó vállalatnak.

2009 - Megfiatalodott, új Sava márka-logóAlul a Sava által gyártott gumi minták felsorolását láthatja.  Rákattintva választhat, hogy ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek, amit az oldalunkon keresztül meg is rendelhet.   Autógumi webáruházunkban vásárolt abroncsát kérésre házhoz is szállítunk Önnek.   A méretekre kattintva átkerül a gumi részletes leírásához, a minta képének nagyításához.  A kiválasztott gumi alatt talál még a kiválasztott méretből néhány ajánlatot más gyártóktól is.  Ha gumit szeretne rendelni, vagy tanácsra lenne szüksége hívjon minket, vagy rendelje meg online!


            Telefon: 30/6065-170                                                                                  Email: info@autogumiakcio.huSAVA téli gumi
SAVA nyári gumi

SAVA nyárigumi minták

Sava téligumi minták

Sava - Trenta M+S
Sava - Trenta M+S
Sava - Eskimo S2
Sava - Eskimo S2
Sava - Eskimo S3
Sava - Eskimo S3
Sava - Eskimo S3+
Sava - Eskimo S3+
Sava - Eskimo SUV
Sava - Eskimo SUV
Sava - Eskimo HP
Sava - Eskimo HP
Sava - Eskimo
Sava - Eskimo
Sava - Eskimo HP2
Sava - Eskimo HP2
Sava - Eskimo SUV 2
Sava - Eskimo SUV 2
Sava - Eskimo SUV DOT2716
Sava - Eskimo SUV DOT2716
Sava - Eskimo STUDDED
Sava - Eskimo STUDDED
Sava - Eskimo LT
Sava - Eskimo LT

Sava négyévszakos minták

Sava - ADAPTO
Sava - ADAPTO
Sava - ADAPTO HP
Sava - ADAPTO HP
Sava - ALL WEATHER
Sava - ALL WEATHER

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia