HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

POINT-S SUMMERSTAR 3 VAN nyárigumi

POINT-S Summerstar 3 Van minta

Point-S Summerstar 3 Van nyári gumi

A Point-S Summerstar 3 Van nyári gumi egy közép-osztályú, könnyű haszongépjárművek részére optimalizált, tartós, effektív, pénztárca barát gumiabroncs. Amelynek minden porcikája az intenzív, nyári igénybe vételre összpontosít.

A Point-S Summerstar 3 Van nyári innovatív felépítése

A gumiabroncs optimalizált, aszimmetrikus futófelületi kialakítással rendelkezik, - többek között - a csökkentett üzemanyag-fogyasztás érdekében. Ezen felül, képes alkalmazkodni az aktuális vezetési körülményekhez, kiváló stabilitást, kezelhetőséget és kényelmet biztosítva a lehető legtöbb helyzetben. 

A Summerstar 3 Van a merev bordáknak, valamint a változó dőlésszögű lamella-hálózatnak köszönhetően rövid féktávolságokra képes - nedves és száraz felületen egyaránt. A tömbök szoros elhelyezkedése, illetve az egyedi gumikeverék pedig hozzájárul a magasabb élettartamhoz.

Amiért a Point-S Summerstar 3 Van nyári gumi sokak nagy kedvence

A gumiabroncsok piacán büszke múlttal rendelkező Point-S, mindig is lenyűgöző szakértelmet és útmutatást biztosított az autós részére. Napjainkra pedig, végre a vállalat speciális gumiabroncs modelljeinek áldásos tulajdonságait is élvezhetik az ügyfelek, azok barátságos ár-cédulájával egyetemben. 

A világszerte közismert márka, immár a kiváló minőségű gumiabroncsok széles választékát kínálja a legmodernebb megoldásokkal karöltve - Köszönhetően a Continental közreműködésének. Aki a Point-S megbízatásából, azok gyártásáért felel.  

A Point-S Summerstar 3 Van nyári gumi tehát sokkal több, mint okos befektetés.


A(z) SUMMERSTAR 3 VAN család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia