HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

NOKIAN NOKIAN CLINE CARGO nyárigumi

NOKIAN Nokian cLine CARGO minta

Nokian Nokian cLine Cargo nyári gumi

A Nokian Nokian cLine Cargo nyári gumi egy kisteher-gépjárművek részére kifejlesztett prémium túra-abroncs. Terhelhető, precíz és biztonságos termék hírében áll, amely különösen népszerű választás a mindennapi használatban lévő, ponyvás szállító járművekhez.

Az erős szerkezet és robusztus kialakítás mellett egy szilárd, stabil keverékkel rendelkezik, amely kiváló tapadást, illetve tartósságot biztosít. Többek között, ez utóbbi felel a nedves úton tapasztalható, zseniális kezelhetőségért is.

Ha Nokian Nokian cLine Cargo nyári gumi, akkor színtiszta elkötelezettség

Specifikusan megtervezett és kidolgozott szimmetrikus futófelületi-mintázata, valamint profil-elrendezése, nagymértékű precizitást kölcsönöz részére. Továbbá egyensúlyt teremt az egyenetlen útfelületeken.

Az alacsony gördülési ellenállás, továbbá a csendes és kényelmes irányíthatóságot alkalmassá teszi a mindennapi, hivatásszerű használatra - száraz és nedves körülmények között egyaránt.

A Nokian Nokian cLine Cargo nyári gumi gazdaságos, környezetbarát módon működik

A Nokian küldetése, hogy minőségi gumiabroncsok széles választékát kínálja, miközben intelligens, előremutató változtatásokat eszközöl a közép-kategória szegmensén belül.

A hosszú évek alatt felhalmozott, első kézből származó, gazdag tapasztalata révén, a finn vállalat megőrizte hagyományos értékeit, majd felépítette a zöld szemléletmódot.

És mindeközben megtartotta termékei kiváló minőségét - akárcsak versenyképes árukat.

A Nokian Nokian cLine Cargo nyári gumi tehát ilyen professzionális és fejlett körülmények között látott napvilágot; gondoskodó, precíz, fegyelmezett kezek alkották, most pedig készen áll arra, hogy meghódítsa a világot.

A(z) NOKIAN CLINE CARGO család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia