HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

NANKANG SW-7 téligumi

NANKANG SW-7 minta
  1. Nankang SW7 téli gumi Tajvanból

Személygépkocsik számára gyártják a Nankang SW7 téli gumit, ami egy kiváló ár-érték arányú abroncs. A Nankang tajvani vállalat, ami több mint száz országban forgalmazza abroncsait. Jól tapad a havas és a jeges úton is, ezt pedig mintázatának köszönheti. A központi borda és az irányított  mintázatnak köszönhetően stabil a kanyargós úton is, a hirtelen irányváltoztatásokkor sem veszít tapadásából. 


A havas úton is jól tapad, hisz széles, cikkcakkos barázdái segítségével erősen kapaszkodik a hóban. A jeges úton is jól tapad, ezekről a kerületi és véletlenszerűen kiosztott lyukak gondoskodnak. Ezenkívül az abroncsok vállán lévő 3D-s lapok javítják a blokk merevségét is. A Nankang SW7 tehát megfelel a tél valamennyi kihívásának, hisz jól tapad, stabil, jól fékezhető és jól gyorsul, a hirtelen manőverezéskor is jól tapad. Nézzük is meg részletesebben. 

Nankang SW7, széles méretválasztékban 

A Nankang SW7 téli abroncs széles méretválasztékban kapható, igen kedvező árú. Azoknak ajánlott, akik nem szeretnének lemondani a jó minőségről, de fontos szempont számukra az ár a vásárlásnál. Egy olcsóbb kategóriájú téli gumi is lehet jó választás. A tesztek és a vásárlói tapasztalatok mind számítanak a vásárlásnál, így érdemes ezeket átböngészni. 


Valamint megnézni azt, hogy milyen is az adott téli gumi. A Nankang Tajvan legnagyobb gumigyártója, nem csak személyautók, városi terepjárók, haszongépjárművek és motorkerékpárok, buszok számára is gyártanak abroncsokat. Több mint száz országban érhetők el az abroncsok, melyeket Tajvanban és Kínában gyártanak. 

Jól irányítható a havon és a jégen 

A  Nankang SW7 mind anyagösszetételében, mind mintázatában megfelel a tél kihívásainak. Központi bordázatát és forgásirányos futófelületi mintázatát úgy tervezték meg, hogy a havas úton is jól irányítható legyen. Ez különösen fontos télen, hisz a hó, a havas, jeges út, a csúszós ónos eső és az eső nagy kockázatokat jelentenek az úton lévőknek. Fontos, hogy az abroncs ilyenkor is jól tapadjon. A  Nankang SW7 egy ilyen abroncs. 


A tapadásról gondoskodnak a széles, cikkcakkos oldalsó blokkok, a háromdimenziós lamellák pedig a blokkok merevségét növelik. A lamellák számát megnövelték, így rövidebb a fékút a havas, jeges úton, és nő a biztonság is. A tél egyébként is számos kihívást tartogat, ilyenkor sokkal jobban kell fiygelni, nem árt, ha egy abroncs megbízható, kiszámítható. A  Nankang SW7 azok számára jó választás, akik megbízható, tartós téli gumit keresnek, olcsón. 


A(z) SW-7 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia