HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

NANKANG SV-3 téligumi

NANKANG SV-3 minta

A Nankang SV-3 téli gumi a legjobbak között

A Nankang SV-3 téli gumi személygépkocsiknak készült, és minden téli körülmény között megállja a helyét. A téli gumiabroncsok nagyobb arányban tartalmaznak természetes gumit, ami lágyabbá teszi a szerkezetüket. A gumiabroncsok gumikeveréke és az út közötti kölcsönhatás a hőmérséklet emelkedésével megváltozik, és ez befolyásolja a gumiabroncsok tapadását. A nyári gumiabroncsok 7°C alatt megkeményednek, míg a téli gumiabroncsok speciálisan kifejlesztett keveréke 7°C alatti hőmérsékleten is rugalmasságot biztosít. A Nankang abroncsai a legzordabb körülmények között is rugalmasak maradnak.

A Nankang SV-3 téli gumi mintája

A Nankang SV-3 téli gumi irányított mintázatú, és a középső bordától a vállrészig sima, íves keresztirányú barázdakialakítással rendelkezik, amely nedves körülmények között javítja a vízelvezetési teljesítményt. Az oldalsó barázdák helyet biztosítanak a jég és a hó számára is, javítva az SV-3 jég- és hóeltakarítási teljesítményét és tapadását a csúszós utakon. Az oldalsó hornyokon szabálytalan, hol keskeny, hol széles hosszanti hornyok futnak keresztül a zajcsökkentés érdekében. A széles barázdák alján lévő hullámos kialakítás javítja a vízelvezetési teljesítményt, és helyet biztosít a jég és a hó számára.

Az egymást metsző hosszanti barázdák javítják a gumiabroncs hosszirányú vízelvezető képességét nedves körülmények között. A hornyok alján lévő hullámos kialakítás felfogja a jeget és a havat, és növeli a súrlódási erőt. A hosszanti hornyok belsejében lévő háromszög alakú homorú blokk kialakítása fokozza a vízelvezető képességet. A keresztirányú vállbarázdák cikk-cakkos mintája nemcsak a gumiabroncs kezdeti súrlódási erejét növeli, hanem kanyarodáskor a tapadást és a stabilitást is javítja. 

Az oldalfalban található nagyméretű blokkok, amelyek hasonlóak a terepabroncsokon találhatóakhoz, növelik a jéggel és hóval érintkező felületet, és javítják a hóeltávolítást, ami jobb tapadást eredményez a havas utakon. 3D-s lamellakialakítást kapunk, ami három különböző mélységgel rendelkezik, a futófelületi mintablokkok helyzetétől függően. A középső borda a legmélyebb, hogy még jobb legyen a tapadás.

Kinek ajánlott?

Ez a téli gumi elsősorban személygépkocsiknak ajánlott. Azok fogják igazán kihasználni a tudását, akik nem akarnak otthon maradni a havazás miatt sem, és rendszeresen beülnek a volán mögé. Ma nem lehet mindent gyalog elintézni, úgyhogy szükség lesz a megfelelő abroncsok beszerzésére. A Nankang SV-3 téli gumi tényleg a legjobbak közé tartozik!


A(z) SV-3 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia