HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

NANKANG SV-2 téligumi

NANKANG SV-2 minta

A Nankang SV-2 téli gumi a középkategóriájú autókat célozza meg

A Nankang SV-2 téli gumi személyautók számára készült, azonban belül is a középkategóriás járművek fogják igazán élvezni. A téli gumi neve azt sugallja, hogy ezek télre készülnek, de valójában olyan abroncsok, amik a hideg időjárás minden következményére fel vannak készülve, így esőben, jégen, hóban, száraz és hideg utakon is képesek optimális teljesítményt nyújtani. Lágyabb keveréküknek köszönhetően hidegben jobban tapadnak az útra, mint a keményebb keverékkel készült nyári és négyévszakos abroncsok.

Apró barázdáik szó szerint beleharapnak a hóba, jégbe és latyakba, nagy sebességnél szétoszlatják a vizet, ezzel pedig jobb fékezést és tapadást biztosítanak. A mélyebb barázdák megtartják a havat, hogy megkönnyítsék a tapadást a tömött havon, miközben segítik a gumiabroncsok vízelvezetését és csökkentik az aquaplaning kockázatát. Természetesen a gumiabroncsok nyomása is kritikus. A jó téli gumiabroncsok semmit sem érnek, ha nem megfelelő a nyomásuk.

A Nankang SV-2 téli gumi mintázata

A Nankang SV-2 téli guminál négy körkörös, V alakú hornyot kapunk, aminek a kialakítása javítja a vízelvezetés hatékonyságát a nedves útszakaszokon. A 32%-os üregarány növeli az érintkezési felületet és a súrlódást, ami lerövidíti a fékutat száraz és nedves úton egyaránt, valamint javítja a tapadást a jégen. A nagyobb érintkezési felület nem rontja az üzemanyag-fogyasztást, mivel a gördülési ellenállása lényegesen alacsonyabb. Ez a tulajdonsága abban is segít, hogy kevésbé kopik a gumi, tehát ritkábban kell cserélni.

A háromdimenziós szilárd mikrofelületi kialakítás növeli a futófelület blokkjának merevségét, lerövidíti a fékutat az úton, valamint javítja a kezelhetőséget és a kanyarodási képességet. A tömör horonyfal kialakítása megakadályozza az egyenetlen kopást és javítja a kezelhetőséget, a természetes, kemény szemcsés porból készült futófelületi keverék pedig megkönnyíti a kanyarodást is. Innentől kezdve jöhetnek a zord telek, az autó biztonságban fog haladni.

Kinek ajánlott?

Első sorban a középkategóriás autóknak ajánlott. Ez azokra a járművekre vonatkozik, amik több éve a tulajdonunkban állnak, és azokra, amelyek kisebb méretűek, esetleg ritkábban hagyják el a város biztonságát. Teljesen természetes, hogy nem tesz meg mindenki többszáz kilométert naponta, a Nankang ezekre a járműtulajdonosokra is gondol. A Nankang SV-2 téli gumi nagyszerű választás lesz mindenkinek, aki minőségi és biztonságos abroncsot keres, mindezt megfizethető áron.


A(z) SV-2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia