HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

NANKANG SL-6 téligumi

NANKANG SL-6 minta

A Nankang SL-6 téli gumi a legzordabb körülményeket is kibírja

A Nankang SL-6 téli gumi a haszongépjárművek részére készült. A márka évtizedek óta dolgozik a megbízható abroncsok gyártásán, ami erre a termékre is vonatkozik. A legtöbb anyag hideg időben merevebbé válik, és ez történik a gumiabroncsokkal is. A túlzott merevség elkerülése érdekében a téli gumikat nagyon különleges módon kell megtervezni, hogy elég rugalmasak maradjanak ahhoz, hogy alkalmazkodjanak az adott felülethez és megtartsák a tapadást. 

A nyári gumiabroncsok elveszítik minden képességüket, hogy a talajon tartsanak minket, mert a futófelületüket nem a hideg betonhoz készítették. A hidegtől a gumi túl kemény lesz, és elveszíti egyik fő tulajdonságát: a gördülő felülethez való tapadást, miközben deformálódik.

A téli gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy elkerüljék ezt a két hátrányt. A futófelületük speciális kialakítású, hogy jobban elvezesse a vizet és szinte beleharapjon a jégbe. A kémiai összetételük speciális, hogy a gumi 7 fok alatti hőmérsékleten is rugalmas maradjon. A téli gumiabroncsoknak nem feltétlenül kell olyan bütykös futófelülettel rendelkezniük, mint egy terepmotornak. A megbízhatóságuk lényege, hogy a futófelület kialakításában apró barázdák vannak, amelyek beszorítják a jeget, amikor a gumiabroncs gördülés közben az aszfaltba nyomódik. Ugyanez mondható el a Nankang abroncsairól is.

A Nankang SL-6 téli gumi mintázata

A V-alakú irányított barázdakialakítás növeli a gumiabroncs kormányozhatóságát. A háromdimenziós mikrobarázdás kialakítás javítja a fékezési teljesítményt a jeges talajon. A szilícium-dioxid-adalékanyag összetétele és az irányított futófelületi mintázat javítja a gumiabroncs teljesítményét a legzordabb körülmények között is. A Nankang SL-6 téli gumi alacsony gördülési ellenállással halad előre, ami csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, így a környezetre is pozitív hatással van.

Az SL-6 téli gumi úgy lett megtervezve, hogy a nagyobb tömegű járművek a szerpentines utakon is biztonságosan tudjanak közlekedni, ami a téli hónapok során még fontosabb. A legtöbb járműtulajdonos megszokta, hogy a fagyos utak mellett fel kell készülniük a hirtelen lezúduló havazásra és a tavaszias hetekre is. Csak a legjobb minőségű abroncs fog segíteni a közlekedésben, hogy a hidegben is megérkezzünk az úti célunkhoz.

Kinek ajánlott?

Ez az abroncs azoknak a vezetőknek ajánlott, akik haszongépjárműbe ülnek bele, és nem akarnak a kinti hőmérséklet miatt aggódni. A Nankang SL-6 téli gumi kiváló tapadást biztosít, legyen szó az egyenes útszakaszokról vagy a szerpentines utakról.


A(z) SL-6 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia