HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

NANKANG AS-2 nyárigumi

NANKANG AS-2 minta

Nankang AS-2+ nyári gumi

A Nankang AS-2+ nyári gumi egy lendületes és csinos, ultra nagy teljesítményű abroncs, amelyet egyenesen a sportos vezetési élmény szerelmeseinek dedikáltak. Széles méretválasztéka alkalmassá teszi, megannyi személyautó részére. Kifejezetten a modern kisautók, sportkupék és szedánok tekintetében. 

Nankang AS-2+ nyári gumi: a középkategória nedvesség specialistája

A fejlett, távol-keleti gyártási technikák szilárd alapjaira épülő AS-2+ kivételesen jó kezelhetőséget kínál, és megnyugtató kapcsolatot biztosít az úttal. A szakemberek a maximális irányíthatóság és fáradhatatlanság érdekében finomították.

Optimalizált, 4 csatornás, aszimmetrikus futófelületi-mintázatának és profil kialakításának köszönhetően, nagyszerű vízenfutással szembeni ellenállással rendelkezik. Nem beszélve a további példás tulajdonságokról, amelyek csapadékos időjárás során jellemzik ezt az abroncsot.

Nankang AS-2+ nyári gumi: kiváló választás a megfizethető, ám szélsebes guruláshoz

A Nankang abroncsmárka modelljei, már természetüknél fogva is sportosak és agresszívek, amely a két legfontosabb tényező egy teljesítmény-orientált, dinamikus termék-koncepció esetében.

A Nankang gumiabroncsok a motorsport fejlesztések trendjét is alaposan igyekeznek követni. A tajvani vállalatnál a modern futófelület kialakításában, a mintázati technológiában és az innovációra való általános összpontosításban hisznek.

Termékeiket a minél hatékonyabb tapadásszabályozás, a kényelem és a tartósság érdekében készítik.

Amennyiben tehát, Ön egy kompromisszumok nélkül, mégis rettentően kedvező árcédulával megáldott, sportos modell után kutat, akkor máris megérkezett a célegyenesbe. Ugyanis, a Nankang AS-2+ nyári gumi szenzációs választásnak bizonyul.

 

A(z) AS-2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia