HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

MICHELIN X-ICE SNOW téligumi

MICHELIN X-ICE SNOW minta

A Michelin X-Ice Snow téli gumi a fagyos utak legjobbja

A Michelin X-Ice Snow téli gumi azoknak az autótulajdonosoknak készült, akik hosszú távra vásárolnak és tényleg a legjobbat keresik. Bizonyára a Michelin neve mindenki előtt ismert, amit a minőségi abroncsokkal és az évszázados tapasztalattal értek el. A vállalat még az 1800-as évek végén született meg, ahol egy testvérpár állt a név mögött. Ők folyamatosan keresték a lehetőségeket, így a bicikli abroncsok után gyorsan váltottak az autókra. A nevük mára nemcsak az abroncsokon, hanem éttermek és hotelek csillagain, valamint a híres Michelin babán is megtalálható, ami ikonikus logóként maradt meg a köztudatban.

Amikor téli közlekedésről beszélünk, akkor nem lehet csak egyfajta időjárási körülményre gondolni, mivel ez a hat hónap rengeteg meglepetést tartogat. Nem véletlen, hogy sokan már szeptember végén felrakják a téli gumikat, hiszen innentől kezdve bármikor találkozhatunk talajmenti fagyokkal, ami megnehezíti és veszélyessé teszi a vezetést. Minél beljebb vagyunk a télben, annál nagyobb hidegekre számíthatunk, ami kötelezővé teszi a prémium abroncsok használatát.

A Michelin X-Ice Snow téli gumi mintázata

A Michelin X-Ice Snow téli gumi rövidebb féktávolságot ígér a havas és jeges utakon. Kivételes tapadását a mély, 3D-s lamellák biztosítják, amik hosszan tartó harapóéleket tartalmaznak. Innentől kezdve az abroncs szó szerint rátapad az útra, hogy véletlenül se csússzunk meg. Az új, agresszív téli futófelületi kialakítás a megnövelt hézagaránnyal és a V-alakú mintával még jobb ellenállást nyújt az aquaplaninggel szemben, hiszen gyorsabban és jobban vezeti a csapadékot, legyen az hó, eső vagy latyak.

Az új futófelületi kialakítás az egymásba kapcsolódó 3D lamellákkal és az innovatív Evergrip technológiával kombinálva hosszú élettartamot kínál a futófelületi blokk merevségének biztosításával és a gumiabroncs útfelülettel való érintkezésének optimalizálásával gyorsítás, fékezés és kanyarodás közben. Az érintkezési felület 100%-os kihasználása optimális tapadási teljesítményt nyújt nedves, havas és jeges úton, valamint a latyakos szakaszokon is.

Kinek ajánlott?

A 3D lamella gondoskodik a biztonságos közlekedésről, a magas szilika tartalom rugalmassá teszi az abroncsot, ami a legkeményebb teleknek is ellenáll. Az innovatív, merev polimer alapú futófelület alacsony gördülési ellenállással megy tovább, ami nemcsak kevesebb kopást, hanem mérsékeltebb üzemanyag-fogyasztást is eredményez. A Michelin X-Ice Snow téli gumi azoknak készült, akik a hidegben sem akarnak otthon maradni.


A(z) X-ICE SNOW család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia