HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

MICHELIN LATITUDE X-ICE XI2 téligumi

MICHELIN LATITUDE X-ICE XI2 minta
  1. Kiváló úttartás a Michelin Latitude X-ICE Xi2 abronccsal 

Városi terepjárók, crossoverek, 4×4-ek számára kifejlesztetett abroncs a Michelin Latitude X-ICE Xi2. Ami megállja a helyét a tél valamennyi körülménye között, úgy fejlesztették ki, hogy stabilan, biztonságosan lehessen vele közlekedni mindenféle időjárási helyzetben, emellett pedig egy tartós abroncs. 


Hosszú élettartam és üzemanyag-hatékonyság jellemzi, ami szintén fontos szempont lehet a téli gumi kiválasztásánál. Úgy anyagában, mint mintázatában megfelel a tél kihívásainak, jól tapad, jól fékezhető, precízen irányítható valamennyi útfelületen és a szélsőséges hőmérsékletek között is megőrzi rugalmasságát, nem válik merevvé, megmarad a tapadása. 

A Michelin Latitude X-ICE Xi2 stabil és megbízható

A furgonok, crossoverek, sportos kishaszongépjárművek számára jelent ideális választást, és egyben magabiztosságot télen is. Hisz a téli vezetés is lehet élmény, erről egy jó téli abroncs gondoskodik. Ezt az abroncsot úgy tervezték, hogy havas és jeges úton is jól fékezhető legyen, mint ahogy száraz és nedves úton is. Nagy teljesítmény, megbízhatóság és hosszú élettartam, ezek mind kiemelkedően fontosak a Michelinnél.


A Michelin Latitude X-ICE Xi2 futófelületi keverékét úgy alakították ki, hogy magasabb hőmérsékleten szilárd, így stabil legyen a nedves és száraz úton, valamint hogy alacsonyabb hőmérsékleten is rugalmas maradjon, így jobban tapad a havon és a jeges úton. Irányított futófelületi mintázatának köszönhetően a víz és a latyak gyorsan kivezetődik a felületről, így elkerülve a vízen felfutás kockázatát. 

Jégen és havon is jól tapad

Erről a Michelin innovációi gondoskodnak, a Cross-Z-Sipes technológia segítségével megnövelték a futófelület és a vállblokkok stabilitását, hogy oldalirányú és hosszirányú merevséget biztosítson, ez növeli a precíz irányíthatóságot nedves és száraz úton egyaránt. A belső szerkezetét pedig spirálisan tekert poliamidkorddal megerősített acélövekkel erősítették meg, mely a jobb teljesítményhez járul hozzá. 


Az abroncsba kopásjelzőket is helyeztek, melyek jelzik, ha már annyira le van kopva az abroncs, hogy a mély hóban csökken a teljesítménye. Ideális választás azok számára, akiknek fontos a nagy teljesítmény télen is, akik prémium kategóriában gondolkodnak és télen is rendszeresen használják az autójukat. Hisz a télnek nem arról kell szólnia, hogy az autót a garázsban tartjuk és csak végszükség esetén használjuk. Egy jó téli abronccsal, mint amilyen a  Michelin Latitude X-ICE Xi2 a téli vezetés is nagyszerű élmény lehet. 


A(z) LATITUDE X-ICE XI2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia