HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

MATADOR MP92 téligumi

MATADOR MP92 minta

A Matador MP92 téli gumi az igazi télre készült

A Matador MP92 téli gumi azokra a személyautókra készült, akik nem ijednek meg a sebességtől. Általában SUV járműveken és nagyobb családi autókon látjuk, ahol a rendszeres kirándulásokat nem állíthatja meg az európai tél. Nem mindegy, hogy egy autó leginkább városon belül közlekedik, és ott is csak a bevásárláshoz lesz használva, vagy napi szinten vág neki az útnak, miközben gyakran hagyja el a városok biztonságát. Az MP92 mindkét esetben nyugodt szívvel használható, a prémium kategóriába tartozó járművek tulajdonosai is kiválaszthatják.

Az MP92 különlegessége, hogy rengeteg méretben elérhető, így nemcsak a 20 colos terepjáróabroncsok, hanem a 15 colos, lényegesen kisebb személygépkocsik is kiélvezhetik a tudását. Ez a téli gumi jól bírja a gyorsabb egyeneseket, mivel akár 240 km/órát is túlél, bár ez a közbiztonság érdekében senkinek nem ajánlott. A márka mögött álló mérnökök úgy tervezték meg, hogy a leghidegebb napokon is rugalmas maradjon a gumi, amiről a magas szilikát tartalom gondoskodik, így a hegyekbe is nyugodt szívvel elindulhatunk.

A Matador MP92 téli gumi mintázata

A Matador MP92 téli gumi különlegessége, hogy agresszív cikkcakk mintázatot kapott, ami első ránézésre Z alakra hasonlít. Az oldalsó barázdák minden körülmény között gondoskodnak az oldalsó tapadásról, ami a városban és a szerpentines utakon is jó szolgálatot tesz. Ez a futófelület a barázdák mellé éleket is kapott, ami megnöveli a fékezhetőséget. A téli hónapok során minden egyes másodperc fontos, főleg, ha jeges útról beszélünk. Szerencsére a cikkcakk nagyszerű fékezést produkál, a kiváló tapadásról nem is beszélve.

A 3D-s lamellák egymásba kapcsolódnak, ami extra stabilitást ad a járműnek. A téli hónapok során nem minden a száguldásról szól, gyakran megesik, hogy az ember bokáig érő hóban próbál haladni, ahol lényegesen lassabban megy. Az egymásba kapcsolódó lamellák itt megnyílnak, amivel elkerülik a rázódást, ha pedig tiszta útra térünk rá, akkor a nagyobb sebesség alatt összezáródnak. Ez a csúcstechnológia nemcsak a kényelmünkről, hanem a biztonságunkról is gondoskodik.

Kinek ajánlott?

A csúcstechnológia azoknak való, akik vágynak rá, mert szeretik a hosszabb és kanyargósabb utakat is. A Sibir Snow néven is ismert abroncs nemcsak a személyautóknak kedvez, hanem a terepjáróknak is, így még több felhasználó fogja kiválasztani. Emellett a Matador MP92 téli gumi teljesen megfizethető áron érhető el, ami tovább növeli az előnyeit, és gondoskodik arról, hogy még többen engedhessék meg maguknak.


A(z) MP92 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia