HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LAUFENN LK01 nyárigumi

LAUFENN LK01 minta

Laufenn LK01 nyári gumi

A Laufenn LK01 nyári gumi egy ultra nagy teljesítményű, közkedvelt abroncs, amelyet a sportosabb tulajdonságokkal rendelkező személyautókra optimalizáltak a mérnökök. 

Tapasztalja meg a mozgékonyság lenyűgöző szintjét a Laufenn modern gumiabroncs-technológiájával. Az LK01 csendes, mégis gördülékeny vezetést kínál.

Laufenn LK01 nyári gumi: a létező egyik legolcsóbb sportos gumi

Az LK01 aszimmetrikus futófelület-mintázattal és a sportos abroncsokra kifejezetten jellemző, esztétikus kialakítással rendelkezik. Mindezek okán erőteljes vízkiürítés, nagyszerű stabilitás és optimális kezelhetőséget jellemzi a változatos, nyári időszakban. 

Az "S FIT EQ" néven is ismert LK01 modell megfelelő kényelmet nyújt nedves és száraz körülmények között egyaránt, miközben hosszú futófelület élettartamot biztosít. Az innovatív gumi-keveréke gondoskodik róla, hogy a termék kielégítő tapadást nyújtson magas sebesség mellett is.

Ha Laufenn LK01 nyári gumi, akkor magabiztos vezetési élmény

A Laufenn büszke arra, hogy elismert autóipari márkává nőtte ki magát Európában. A vállalat abroncsai megfelelő minőségű anyagokból és szigorú tesztelési körülmények között készülnek, amelyet csak a legfejlettebb cégek tudnak biztosítani. Modelljei megtervezésekor a gazdaságos mutatókat, az optimális komfortot és a biztonságot tartja a legfontosabbnak. 

Minden termékét úgy tervezi, hogy az környezetbarát, valamint tartós legyen - így Ön stílusosan és gondtalanul vezethet velük világszerte.

A Laufenn LK01 nyári gumi megjelenése eleganciát sugároz, kialakítása pedig tekintélyt parancsol; mindezek ellenére egy kedvező árú és hosszan tartó termék, amely a turista-osztály egyik kiváló abroncsának minősül.


A(z) LK01 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia