HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LASSA TRANSWAY nyárigumi

LASSA Transway minta

A Lassa Transway nyári gumi minden úton megállja a helyét

A Lassa Transway nyári gumi kishaszongépjárművek számára lett kifejlesztve. A mérnökök úgy tervezték meg, hogy biztonságos és kényelmes utazást garantáljon, ami végig hosszú élettartalommal és tartóssággal bír, miközben a száraz és nedves körülmények sem tehetnek kárt benne. A Lassa neve először a 70-es években jelent meg, azonban már akkor eldöntötték, hogy folyamatosan fejlődni fognak. Mindig figyeltek a vásárlók igényeire, majd a felmerülő szempontok szerint újítottak. A kitartásuk eredménye az lett, hogy ma már a Bridgestone is a nevét adja hozzájuk.

Kishaszongépjármű abroncsként nagyon fontos elvárások szerint készítik, amit a nyári időjárás sem könnyít meg. Ezek a hónapok gyakran hoznak szélsőséges időjárásváltozásokat, amit csak a legjobb abroncskeverék bír ki. Ráadásul az sem mindegy, hogy egy kisebb személygépkocsiról van szó, vagy egy több tonnás járműről, ami az egész napot az utakon tölti. Szerencsére rengeteg teszt segít a vásárlóknak, valamint a felhasználói vélemények között is találni fontos információkat.

A Lassa Transway nyári gumi csendes és kényelmes

A Lassa Transway nyári gumi tökéletesen megállja a helyét a legmelegebb hónapokban is. Úgy lett megtervezve, hogy bírja a strapát, és a nagyobb terhelés sem fog neki gondot okozni. A gyártó a nedves utakra is gondolt, minden pillanatban könnyen kezelhető, és a fékezésre sem lesz vele gond. A futófelületi mintázatban cikkcakkos barázdák gondoskodnak a tapadásról, miközben a szélső vállblokkok mintázata az aquaplaning kockázatát csökkenti. A speciális gumikeverék a legnagyobb melegben is remekel, hogy egyetlen napra se kelljen megállni.

Mégis, a Lassa Transway nyári gumi legnagyobb előnye a tartósságban rejlik. Amikor valaki egész nap az utakat járja, akkor ez a szempont fontossá válik. Nem elég, hogy az üzemanyag árak egyre magasabbak, a gumicsere sem kellemes költség. A Lassa mérnökei éppen ezért gumival védik az övszéleket, és az övszerkezetet is megerősítették, hogy még robosztusabb és tartósabb legyen. Nincsen többé olyan időjárás, ami megállítani a Transway abroncsokat.

Kinek ajánlott?

Azoknak ajánlott a vásárlás, akik a legjobbat keresik. Ha valaki kishaszongépjárművet vezet, akkor tisztában van a szükséges igényekkel, legyen szó akár országútról, akár városi közlekedésről. Mindig a biztonság van az első helyen, mivel egyetlen másodperc is élet menthet. Emellett a kényelmes közlekedés sem mindegy, főleg, ha az ember nem akar a nyolc órás munka alatt a folyamatos menetzaj miatt panaszkodni. Szerencsére a Lassa Transway nyári gumi végig csendes marad, hogy a vezető arra koncentráljon, ami a legfontosabb: a vezetésre.

Ez az abroncs esőben és száraz időben is megbízható. Nem kell félni az aquaplaning kockázatától, és a csúszósabb felületek sem jelentenek majd akadályt. A nagyobb járművek is előszeretettel választják, mivel a robosztus kialakítás nagyon strapabíróvá teszi. A webáruházban is kapható Lassa Transway nyári gumi az utak királya és a vezetők kedvence.

A(z) TRANSWAY család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
1 találat
 • LASSA
  LASSA Transway - 215/60R16 nyári gumi
  215/60R16  103  T
  D
  B
  72
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  A kátyúgarancia az alábbi károkra terjed ki:

  ♦ Szándékos rongálás*

  ♦ Defekt

  ♦ Kátyúba, padkára, járdára hajtás következtében keletkezett sérülés

  ♦ Blokkoló fékezés vagy nem megfelelő abroncsnyomás okozta meghibásodás

  *  Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!

   

  A garancia csak javíthatatlan sérülés esetén érvényesíthető! A jóváírás mértéke mindig a maradék mintázati mélységtől függ.

   

  Hogyan juthat a garanciához?

  ♦ Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot bármely Point-S szervizben a megjelölt márkák közül

  ♦ Őrizze meg a vásárlást igazoló számlát / szállítólevelet

  ♦ Regisztráljon a www.katyugarancia.hu/regisztracio weboldalon

   

  Hogyan érvényesítheti a kátyúgaranciát?

  ♦ Keresse fel bármely Point-S szervizt

  ♦ Mutassa be a sérült abroncsot, a garanciajegyet és a vásárlást igazoló számlát

   

  A kátyúgarancia 1 db gumiabroncsra érvényesíthető a vásárlás napjától számított 1 éven belül!

  A kátyúgarancia kizárólag a gumiabroncsra vonatkozik, a kerékszerelési árakat minden esetben a vásárló fizeti!

  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  gumiabroncs
  DEFEKTTŰRŐ:
  Nem
  ERŐSÍTETT:
  C
  53 870 Ft

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia