HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LASSA MULTIWAYS négyévszakos

LASSA Multiways minta

Lassa Multiways négyévszakos gumival télen, nyáron

A Lassa Multiways négyévszakos gumi a személyautók számára kifejlesztett abroncs a török Lassa gyártótól. A Lassa Törökország vezető abroncsmárkája, 1974-ben alapították, mára a Bridgestone-család tagja. Kiváló ár-érték arányú abroncsokat gyártanak, folyamatosan kutatnak, fejlesztenek és tesztelnek, hogy egyre jobb és jobb abroncsokkal jelenjenek meg a piacon. A Lassa abroncsokat Európában gyártják, szigorú minőségellenőrzési szabványok mellett. 


A nemzetközi piacra törnek, így újabb és újabb abroncsokkal jelennek meg a piacon, melyek egyre jobb minőségben készülnek, egyre jobb teljesítményt nyújtanak. A Lassa Multiways négyévszakos gumi is egy ilyen abroncs, a személyautók abroncsok közül az egyik négyévszakos. A Lassa nem csak személyautók számára gyárt abroncsokat, hanem SUV-k, kishaszongépjárművek, teherautók és buszok számára is. 

Fontos szempontok vásárlás előtt

Világszerte több mint 80 országban forgalmazzák ezeket az abroncsokat, olyan termékeket, melyeket független vizsgálóintézetek hagytak jóvá és melyek minőségét számos díjjal igazolták. Amikor valaki ellátogat egy webáruházba, hisz a vásárlás a célja, akkor sok esetben elbizonytalanodhat, hogy melyik abroncs is lehet a jó választás. Ilyenkor fontos megnézni természetesen a gumi abroncscímkéjét, melyből megtudjuk, hogy milyen az üzemanyaghatékonysága, mennyire kezelhető a nedves úton és hogy milyen a zajszintje. Ügyelni kell a sebesség- és súlyindexre is. Ezeket az adatokat érdemes alaposan tanulmányozni, hisz ezek jelentik a vásárlás alappilléreit. 


Ezen túl azonban érdemes megnézni, hogy mit mondanak a vásárlók, milyenek a felhasználói vélemények, valamint az is, hogy mit mutatnak a tesztek. Sokan a prémium márkákra esküsznek, mások a neves középkategóriásokra, vannak, akik szeretnek új abroncsokat tesztelni, kipróbálni. A Lassa neve talán nem annyira ismert ma hazánkban, de érdemes megnézni, hogy mit is kínálnak. 


Lassa Multiways négyévszakos gumival a havas, jeges úton

Mintázatát úgy alakították ki, hogy jól tapadjon a havas, jeges úton, hogy ne csússzon meg és hogy kanyarokban is stabil legyen. Ez az abroncs télen és nyáron egyaránt biztonsággal használható. 14-től 17 colos méretig kapható, érdemes a pontos abroncsméret ismeretében elkezdeni a keresgélést. 


A  Lassa Multiways négyévszakos gumit enyhe téli körülmények ajánlják. Mintázata megfelel a téli közlekedésnek, nagyszámú blokkok és sűrű lamellák gondoskodnak a havas úton való tapadásról. Hidrodinamikus blokkjai csökkentik a futófelületi blokk körül áramló víz turbulenciáját. Így segít csökkenteni az aquaplaning kockázatát, aminek télen és nyáron is megvan az esélye. A vízen felcsúszás igen kockázatot, fontos, hogy egy négyévszakos gumi kivezesse a vizet. Szerkezetében is igazodik a kihívásokhoz, egyenletes kopásával pedig egy tartós választás is egyben. A Lassa Multiways négyévszakos gumi több méretben kapható és ideális választás a kiváló ár-érték arányú abroncsot keresők körében. A(z) MULTIWAYS család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia