HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LASSA MULTIWAYS 4X4 négyévszakos

LASSA Multiways 4X4 minta

Hobbiterepjárók számára ideális: Lkassa Multiways 4×4 négyévszakos gumi

Városi terepjárók, SUV-k számára fejlesztették ki a Lassa Multiways 4×4 négyévszakos gumit, ami minden időjárási körülmény között megbízható teljesítményt nyújt. A Lassa egy török abroncsmárka, az 1970-es években kezdték meg a gyártását, ma már a Bridgestone egyre nagyobb családjához tartoznak. Több mint ötven országban értékesítik középkategóriás abroncsokaikat. 


Egyre többen váltanak négyévszakos abroncsra, ami nem véletlen, hiszen ezek az abroncsok egyre megbízhatóbbak, egyre jobb teljesítményt nyújtanak. Ilyenek a Lassa abroncsai is, és erről tanúskodnak azok a vélemények is, melyeket az abroncsot megvásárlók tesznek közzé az interneten. A különböző webáruházak, autós fórumok is terepei a vélemények megosztásának. Mint ahogy a tesztek is sokat elárulnak egy adott abroncsról. Amikor vásárlás előtt állunk, érdemes rászánni az időt, hogy átfogó képet kaphassunk az egyes abroncsokról.

Négykerékmeghajtású autók számára készült abroncs

Egyre többen váltanak négyévszakos abroncsra és egyre többen vásárolnak hobbiterepjárót. A piaci szemgens nő, és az abroncsgyártók is bővítik ilyen típusú kínálatukat. Mint a török Lassa is. A Lassa Multiways 4×4 négyévszakos gumit azt enyhe télre szánták, nyáron és télen is kiváló telejsítményt nyújt. Téli mintázatának köszönhetően a havas úton is jól teljesít, jól tapad, nem csúszik, jól fékezhető és jól gyorsítható abroncs. A V alakú barázdái pedig gondoskodnak arról, hogy az abroncs gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. Ennek télen és nyáron is megvan a kockázata, ha pedig a nagy mennyiségű víz miatt, amit okozhat a hóolvadás és az eső is, az abroncs és az út között elvész a kapcsolat, akkor kialakulhat a vízre felcsúszás. Ilyenkor az autó akár irányíthatatlanná is válhat. A Lassa Multiways 4×4 négyévszakos gumi azonban V alakú barázdái segítségével, a víz turbulenciáját csökkentve gyorsan kiszorítják a vizet. 

Mintázat és anyagösszetétel: Lassa Multiways 4×4 négyévszakos gumi

Ezen kívül a középső részén lévő széles borda hozzájárul a száraz úton való még jobb kezelhetőséghez. A manőverezésben pedig a folyamatos Z-mintázata segít. Ez is minden évszakban fontos, hisz a biztonsághoz nagyban hozzájárul, ha egy abroncs hirtelen manővereknél is gyorsan reagál, kiszámítható. A hosszú cikk-cakk alakú vonalai pedig jobb kezelhetőséget biztosítanak a különböző útfelületeken. 


A négyévszakos keverék szilika-tartalmú, ami hozzájárul a még jobb tapadáshoz. Az üreges szerkezet pedig a nedves úton való teljesítményhez. Így az abroncs hideg időben is jól tapad, nem válik merevvé, rugalmatlanná. A városi terepjárók nagyobb súllyal és nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a személyautók, fontos tehát, hogy az ilyen járművekre tervezett abroncsok is strapabíróak legyenek. Emellett természetesen a hosszú élettartam és a kényelmes vezetési élmény is fontos, és meg is valósul a Lassa Multiways 4×4 négyévszakos gumi esetében. 
A(z) MULTIWAYS 4X4 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
1 találat
 • LASSA
  LASSA Multiways 4X4 - 225/65R17 négyévszakos gumi
  D
  D
  71
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  A kátyúgarancia az alábbi károkra terjed ki:

  ♦ Szándékos rongálás*

  ♦ Defekt

  ♦ Kátyúba, padkára, járdára hajtás következtében keletkezett sérülés

  ♦ Blokkoló fékezés vagy nem megfelelő abroncsnyomás okozta meghibásodás

  *  Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!

   

  A garancia csak javíthatatlan sérülés esetén érvényesíthető! A jóváírás mértéke mindig a maradék mintázati mélységtől függ.

   

  Hogyan juthat a garanciához?

  ♦ Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot bármely Point-S szervizben a megjelölt márkák közül

  ♦ Őrizze meg a vásárlást igazoló számlát / szállítólevelet

  ♦ Regisztráljon a www.katyugarancia.hu/regisztracio weboldalon

   

  Hogyan érvényesítheti a kátyúgaranciát?

  ♦ Keresse fel bármely Point-S szervizt

  ♦ Mutassa be a sérült abroncsot, a garanciajegyet és a vásárlást igazoló számlát

   

  A kátyúgarancia 1 db gumiabroncsra érvényesíthető a vásárlás napjától számított 1 éven belül!

  A kátyúgarancia kizárólag a gumiabroncsra vonatkozik, a kerékszerelési árakat minden esetben a vásárló fizeti!

  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  gumiabroncs
  DEFEKTTŰRŐ:
  Nem
  ERŐSÍTETT:
  XL
  64 890 Ft

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia