HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LASSA LC/R nyárigumi

LASSA LC/R minta

A Lassa LC/R nyári gumi az igényes kisteherautóknak készült

A Lassa LC/R nyári gumi a kisteherautók és a kishaszongépjárművek számára lesz ideális választás, mivel minden körülmény között megbízható teljesítményt nyújt. Az abroncsot a török Lassa neve alatt készítik el, azonban a gyártáshoz nagy mértékben hozzátartozik a Bridgestone is, akivel évtizedekkel ezelőtt társultak. Mindez arról biztosítja a járműtulajdonosokat, hogy minőségi és megbízható abroncsot kapnak kézhez, és hogy nem kell izgulniuk az időjárás szeszélyei miatt.

Pedig, ha belegondolunk, akkor a nyár nagyon kiszámíthatatlan tud lenni. A forró levegő és a tűző nap a betont még melegebbé teszi, amit a guminak kell elviselnie. Az esték viszont megint lehűlnek, és akár hidegebb napokat is ki kell bírnia. Innentől kezdve csak a legjobb gumikeverék tud megbirkózni a hőmérsékletingadozással, és akkor még nem említettük meg az esőt. A hirtelen lezúduló nyári zivatarok a bőséges vízről híresek, amik szó szerint ellepik az utakat. Éppen ezért olyan abroncs kell, ami a vízen csúszás kockázatát is könnyedén csökkenti.

A Lassa LC/R nyári gumi a nagy terhelést is bírja

A Lassa LC/R nyári gumi nem véletlenül a kisteherautók abroncsa. Ezek a járművek sokkal nagyobbak a sima gépkocsiknál, így a guminak hatalmas terhelést kell kibírnia. Ráadásul egy kishaszongépjármű további veszélynek van kitéve, így még gyorsabban kell reagálnia a vezető mozdulataira. Szerencsére a Lassa úgy alkotta meg, hogy a váratlan helyzetekben is megbízható maradjon.

A felhasználói vélemények gyakran megosztják a tapasztalataikat egy-egy abroncsról, így a többiek még könnyebben találnak érdemi információt. Ezek a vélemények nagyon fontosak, és érdemes a vásárlás előtt megnézni őket. Emellé jönnek a különböző teszteredmények, és már biztosan tudjuk, hogy melyik abroncsra lesz szükségünk.

A Lassa LC/R nyári gumi hosszú élettartalmú abroncs, aminek kiváló a kormányozhatósága és végig kényelmes vezetést nyújt. Stabil és precíz marad, legyen szó akár az országútról, akár a városi utakról. A gumi vállrészén radiális irányú barázdák gondoskodnak arról, hogy a durvább felületen is kormányozható legyen, miközben az oldalsó blokkok a kanyarokban fognak vigyázni a vezetőre.

Kinek ajánlott?

Azoknak ajánlott a vásárlás, akik megbízható abroncsot keresnek. Ezzel a gumival száraz és nedves úton is jó lesz a teljesítmény, miközben nem kell lemondani a minőségről. A V alakú futófelületi kialakítás összegyűjti a vizet és azonnal elvezeti, hogy minimalizálja az aquaplaning kockázatát. A speciális futófelületnek hála az élettartam miatt sem kell aggódni, és az üzemanyag-fogyasztás is mérséklődik.

Amikor kishaszongépjárműről beszélünk, akkor még fontosabbá válik a minőség, legyen szó akár téli, akár nyári gumikról. Ezek az autók sokat mennek egy évben, úgyhogy nemcsak a tankolás miatt, hanem a gumicsere miatt is fontos szempont a hosszú élettartam. Szerencsére a webáruházban is kapható Lassa LC/R nyári gumi mindennel rendelkezik, ami egy megbízható abroncshoz kell.

A(z) LC/R család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
1 találat
 • LASSA
  LASSA LC/R - 155/80R13 nyári gumi
  155/80R13  90  R
  D
  A
  69
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  A kátyúgarancia az alábbi károkra terjed ki:

  ♦ Szándékos rongálás*

  ♦ Defekt

  ♦ Kátyúba, padkára, járdára hajtás következtében keletkezett sérülés

  ♦ Blokkoló fékezés vagy nem megfelelő abroncsnyomás okozta meghibásodás

  *  Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!

   

  A garancia csak javíthatatlan sérülés esetén érvényesíthető! A jóváírás mértéke mindig a maradék mintázati mélységtől függ.

   

  Hogyan juthat a garanciához?

  ♦ Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot bármely Point-S szervizben a megjelölt márkák közül

  ♦ Őrizze meg a vásárlást igazoló számlát / szállítólevelet

  ♦ Regisztráljon a www.katyugarancia.hu/regisztracio weboldalon

   

  Hogyan érvényesítheti a kátyúgaranciát?

  ♦ Keresse fel bármely Point-S szervizt

  ♦ Mutassa be a sérült abroncsot, a garanciajegyet és a vásárlást igazoló számlát

   

  A kátyúgarancia 1 db gumiabroncsra érvényesíthető a vásárlás napjától számított 1 éven belül!

  A kátyúgarancia kizárólag a gumiabroncsra vonatkozik, a kerékszerelési árakat minden esetben a vásárló fizeti!

  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  gumiabroncs
  DEFEKTTŰRŐ:
  Nem
  ERŐSÍTETT:
  C
  30 180 Ft

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia