HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LASSA IMPETUS REVO nyárigumi

LASSA IMPETUS REVO minta

A Lassa Impetus Revo nyári gumi a precizitás abroncsa

A Lassa Impetus Revo nyári gumi Törökországból származik, de mára az egész világot meghódította. Még a 70-es években alakult meg a márka, de végig az innovációt és a fejlődést tartották szem előtt. Nem véletlen, hogy a Bridgestone gyorsan lecsapott rájuk, és ma az ő égiszük alatt gyártanak. Az abroncsok jó minőségben készülnek, végig megbízható árakkal, ami még keresettebbé és felkapottabbá teszi a márkát. Az Impetus Reto egy első generációs komfort-abroncs, ami minden körülmény között kényelmes vezetést garantál.

A nyári hónapok során nem mindegy, hogy milyen gumi mellett dönt az ember. A legtöbb felhasználó azt hiszi, hogy csak a téli utak veszélyesek, és a melegben sokkal nyugodtabban haladnak. Pedig a forró beton és az extrém időjárás ugyanolyan kiszámíthatatlan lehet, főleg akkor, ha a hirtelen lezúduló csapadékra gondolunk, ami egy vékony és csúszós réteget képez a kerekek és az út között. Valójában az autó négy tenyérnyi felületen keresztül érintkezik a talajjal, úgyhogy nem mindegy, hogy milyen márka mellett tesszük le a voksunkat.

Mit tud a Lassa Impetus Revo nyári gumi?

A Lassa Impetus Revo nyári gumi csendes, kényelmes, egy szóval kifejezve nagyszerű. A mérnökök egy speciális technológiát találtak ki, amellyel minimalizálják az abroncs zajszintjét, így egyedülálló akusztikai élményt nyújt a vezetés. Hosszú kilométereken keresztül is megmarad a csend, ami nemcsak a sofőrnek, hanem a többi utasnak is előnyt jelent. A vezetési élmény azonban többet jelent a zajszintnél, egyéb tulajdonságokra is szükség van.

A Lassa Impetus Revo nyári gumi tapadásban is megállja a helyét. Az úttartása tökéletes, a féktávja pedig minden körülmény között rövid marad. A felhasználói vélemények szerint a legtöbb járműtulajdonos csak ezekre a tulajdonságokra kíváncsi, mivel a biztonság mindennél fontosabb. A gyártó nem spórolt a forradalmi technikákkal, úgy lett megtervezve, hogy nagy sebességnél is könnyedén tartsa az autót, ami a legkisebb kormánykorrekciókra is azonnal reagál.

A gumi mintázata úgy lett kialakítva, hogy nagyszerűen tapadjon a különböző felületeken, miközben védi a járművet az aquaplaning kockázatától. A hosszanti hornyok gyorsan és hatékonyan szorítják ki a vizet, ami az egyenes szakaszokon, a kanyarokban és a nem várt manővereknél is fontossá válik. Ez az abroncs tényleg megfelel a személygépkocsik igényeinek, és még az árak miatt sem kell aggódni.

Kinek ajánlott a Lassa Impetus Revo nyári gumi?

Annak ajánlott a vásárlás, aki megbízható abroncsot szeretne, de inkább a középkategóriában nézelődik. A tökéletes autógumi kiválasztásában a tesztek is segíteni szoktak, ahol rengeteg szempont alapján elemzik a gumikat, hogy a legjobbat kínálják a felhasználóknak. A webáruházban is kapható nyári gumi eddig nagyon jól teljesít a teszteken, úgyhogy érdemes legalább egyszer kipróbálni. Ha valaki előre tudja az igényeit, és megbízható, igényes, valamint csendes abroncsot keres, akkor a Lassa Impetus Revo nyári gumi nagyszerű választás.

A(z) IMPETUS REVO család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia