HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LASSA GREENWAYS nyárigumi

LASSA Greenways minta

A Lassa Greenways nyári gumi megbízható és környezetkímélő

A Lassa Greenways nyári gumi azoknak ideális választás, akik mindennél fontosabbnak tartják a környezetet, ugyanakkor nem akarnak lemondani a minőségről és a teljesítményről. A járműtulajdonosok általában egy bizonyos márka mellett köteleződnek el, főleg, ha meg vannak vele elégedve. Egy kisebb vásárlói réteg hajlamos márkáról márkára járni, és minden lehetőséget kipróbálni. Bárhogy is legyen, a Lassa kiérdemelte a bizalmukat.

A török márka évtizedek óta működik. Arról híres, hogy követi a világban lezajló változásokat, és nagyon gyorsan reagál a felhasználók igényére. Pár évvel ezelőtt például megjelentek a családi autónak szánt nagyobb teljesítményű járművek. Ezeknek nem volt elég a hagyományos gumi, egészen új megoldásokkal kellett előállniuk. Ráadásul nem mindenki teheti meg, hogy csak a prémium termék közül választ, így a Lassa is inkább a középkategóriás abroncsokat kínálja. Az általa gyártott termékek azonban minden helyzetben megállják a helyüket.

Mit tud a Lassa Greenways nyári gumi?

A Lassa Greenways nyári gumi egyszerre kínál alacsony gördülési ellenállást, hosszú élettartamot és kiváló tapadást. Ez a három tulajdonság elsőre ellentmondásosnak tűnhet, pedig a legtöbb abroncsfejlesztő dolgozik rajtuk. Mondhatnánk úgy is, hogy ez a három alappillér teszi kelendővé az autót.

Az alacsony gördülési ellenállás előnye, hogy az abroncs kevésbé kopik, így ritkábban kell kicserélni. Az sem utolsó szempont, hogy az üzemanyag-fogyasztása is lényegesen csökken, ami az árak miatt fontos. A hosszú élettartamhoz hozzátartozik a gumi egyenletes kopása, amit a futófelület mintája és a gumikeverék ad meg. Ha pedig a tapadást nézzük, akkor megint egy életbevágó tulajdonsággal találjuk szembe magunkat, ami életet menthet.

A Lassa Greenways nyári gumi aszimmetrikus mintázattal rendelkezik, és a mérnökök megnövelték a blokkmerevségét is. Külön kiemelendő, hogy kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, ami a környezetvédelmi szempontoknak is megfelel, és a természetben fellelhető erőforrásokat is támogatja. Emellett a nyári hónapok veszélyeit is könnyedén kezeli.

Miért érdemes Lassa abroncsot választani?

A Lassa Greenways nyári gumi száraz és nedves úton egyaránt jól kezelhető. A vezetési élmény végig csendes, ráadásul kiszámítható és irányítható. A legkisebb kormánymozdulatra is gyorsan reagál, ami a városban és az országúton is fontos szempont. A tesztek szerint nagy sebességnél is stabil marad, ami az egyenes utakon, a kanyarokban és a manővereknél is szükséges. A felhasználói vélemények szintén hasonló adatokról tanúskodnak.

Azoknak ajánlott a vásárlás, akik minőségi abroncsot keresnek, de nem akarnak túl sokat költeni. A webáruházban is kapható középkategóriás abroncsok minden járművezető igényét kielégítik, gondoskodnak a kényelemről, a környezet védelméről és a biztonságról. A jó ár-érték arány biztosítja, hogy egyre több jármű használjon Lassa autógumit, azon belül is Lassa Greenways nyári gumit, főleg a forró és kiszámíthatatlan hónapok során.

A(z) GREENWAYS család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia