HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LASSA COMPETUS H/P2 nyárigumi

LASSA COMPETUS H/P2 minta

A Lassa Competus H/P2 nyári gumi a középkategóriában szárnyal

A Lassa Competus H/P2 nyári gumi a középkategóriás abroncsok között tűnik ki a sorból, és nagyon sok személygépkocsi tulajdonos választja ki a többi név mellől. A török abroncsgyártó cég már jó ideje a Bridgestone hírnevével rendelkezik, ami még inkább a keresett gumik közé emeli. A cég a 70-es évek óta létezik, az évek alatt végig az innovációra és a fejlődésre fókuszáltak, hogy mindig kielégítsék a vezetők igényeit.

Ma egyre többen választják a középkategóriás abroncsokat hála a jó ár-érték arányuknak. A világon sokan kevesebb pénzből próbálnak kijönni, így ezek az autógumik nagy segítséget jelentenek. Ráadásul nem mindenki vásárol új autót, tehát teljesen felesleges csak a prémium gumikra összpontosítani. A Lassa jó példa arra, hogy a kisebb gyártók is nagyszerű termékeket készítenek, ami az autók javát szolgálja.

Ha mindez nem lenne elég, akkor érdemes megnézni a gumiabroncs teszteket is. Való igaz, hogy általában a legjobb minőségű gumik kerülnek a célvonalba, de sokszor a középkategóriás termékek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, amit a felhasználói vélemények is megerősítenek. Ettől függetlenül jó, ha vásárlás előtt mindenki megnézni a tesztek eredményeit, hogy részletesebb képet kapjon az abroncsról.

Mit tud a Lassa Competus H/P2 nyári gumi?

A Lassa Competus H/P2 nyári gumi úgy lett megtervezve, hogy kiváló teljesítményt nyújtson a száraz és a nedves útfelületeken is, bár a vizes teszteken valamennyivel jobban teljesített. A mérnökök úgy tervezték meg a mintázatát és a szerkezetét, hogy tökéletesen igazodjon a nyár kihívásaihoz, és összeségében nagy teljesítményű abroncs legyen. A gumikeverék tartalmát úgy igazították, hogy a legnagyobb melegben is megállja a helyét, ami a magyar nyarakhoz is kelleni fog.

Az alacsony gördülési ellenállást egy új karkasz-konstrukció segítségével érik el, ami szabályos és egyenletes kopást produkál, így nemcsak ritkábban kell cserélni az abroncsot, hanem az üzemanyag-fogyasztása is csökken. A futófelületen négy széles csatorna gondoskodik a víz elvezetéséről, ami a nyári zivatarokban is nagyon fontos szerepet játszik. Innentől kezdve az abroncs tökéletesen tapad az útfelületeken, a blokk merevsége pedig hozzájárul a még hosszabb élettartamhoz.

Kinek ajánlott?

A Lassa Competus H/P2 nyári gumit nagy teljesítményű személyautókra és kompakt autókra fejlesztették ki. Valójában bármilyen gépkocsi tulajdonos hasznát veszi, ami vásárlásnál eléggé fontos szempont szokott lenni. Valójában a kisebb autókhoz felesleges a prémium teljesítmény, viszont ez fordítva is elmondható. A SUV járművek nem mehetnek olcsó és egyszerű abronccsal, nekik igenis kelleni fog legalább a középkategória.

A webáruházban is kapható Lassa abroncsok minden helyzetben gyorsan és precízen reagálnak, hogy a vezetőnek csak az útra kelljen figyelnie. Az alacsony menetzaj emellett hozzájárul, hogy az ember élvezni tudja az utazást, még a hosszabb kilométerek megtétele mellett is. Innentől kezdve a Lassa Competus H/P2 nyári gumi nagyszerű választás mindenki számára.

A(z) COMPETUS H/P2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia