HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

KUMHO KW23 téligumi

KUMHO KW23 minta
  1. Modern és megbízható, ez a Kumho KW23

Személyautók számára fejlesztették ki a Kumho KW23, azaz teljes nevén a Kumho I'ZEN KW23 téli abroncsot. Ez a gumi is, mint a Kumho többi téli gumija, biztonságosan használható a téli időszakban. A hideg évszak valamennyi körülmények között bátran lehet vele autózni, legyen szó jégről, hóról, esőről vagy extrém hidegről. 


A kis- és középkategóriás autók számára ajánlják, minősége kiváló, az ára pedig barátságos. A dél-koreai Kumho pont ezt a két célt tűzte ki maga elé, hogy abroncsaik az elérhető árfekvésben maradjanak, és emellett pedig jó minőségűek legyenek. Ma már világszerte egyre többen ismerik a Kumho által gyártott gumikat, sok autógyár választja első szerelésnek. 

A Kumho KW23 a teszteken is bizonyított

A Kumho KW23 forgásirányos futófelülettel rendelkezik, egy precízen irányható, kényelmes használatot biztosító abroncs. A téli időszakban is nagyon fontos, hogy a gumi jól kormányozható, jól irányítható legyen, hogy a kanyarokban is jól tapadjon és a hirtelen irányváltoztatásokkor se csússzon meg. A Kumho KW23 egy ilyen abroncs, amit futófelületi anyagösszetételének és mintázatának köszönhet. 


Sűrű lamellázottságának köszönhetően jól tapad a hóban és a jeges, csúszós úton. Vizes úton sem kell tartani a megcsúszástól, hisz a mintázatát úgy alakították ki, hogy gyorsan vezesse ki a vizet a gumi közepéből. Magas élettartam és egyenletes kopás jellemzi, ami szintén egy jelentős szempont a választásnál. Ezt újgenerációs szilika-összetételének köszönheti, mely gondoskodik arról is, hogy a legnagyobb hidegben se váljon az abroncs merevvé, rugalmatlanná. 

Mintázat és biztonság

Az egyenletes nyomáseloszlás miatt egyenletesen kopik az abroncs, ami teljes élettartama alatt azonos teljesítményt nyújt. A csúszós utakon is jól tapad, a kanyarokban is stabil, ezt a központi és a vállrészen kialakított barázdák garantálják. Kényelmes vezetést biztosít, egy csendes abroncs, ami kiszámíthatóan viselkedik. Ennek különösen nagy jelentősége van télen, amikor egyébként is nagyobb figyelemmel kell viselkedni az utakon. Ilyenkor másodperceken, centimétereken múlhat a baleset. Mint minden évszakban. 


Télen viszont azért kockázatosabb, mert az időjárási és útviszonyok kiszámíthatatlanok. A látási viszonyok korlátozottak és hiába készíti fel az ember az autóját télre, hiába ellenőrzi az ablaktörlő lapátokat, a lámpákat és természetesen vált téli gumira. A köd, az eső, a hó, a sötétség mind nehezíti a látást. Ezért fontos, hogy a téli abroncs megbízható teljesítményt nyújtson, mint a  Kumho KW23.


A(z) KW23 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia