HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

KUMHO HS51 ECSTA nyárigumi

KUMHO HS51 Ecsta minta

A Kumho HS51 Ecsta nyári gumi a prémium kategóriát képviseli

A Kumho HS51 Ecsta nyári gumit a koreai Kumho márka a legújabb autóipari technológiával tervezte. Ez a gumiabroncs nagy teljesítményű személygépkocsikra készült, ahol a megbízhatóság és a precíz irányítás mindennél fontosabb. A prémium kategóriába tartozó járművek gyorsaságukkal és lendületükkel tűnnek ki a többi jármű közül, amit az abroncsnak is követnie kell. A gyártó megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2019-ben Korea vezető abroncsgyártójának nyilvánították. Innentől kezdve biztossá válik, hogy a Kumho HS51 Ecsta nyári gumi megvásárlásakor garantálva van a minőség.

A Kumho HS51 Ecsta nyári gumi fő jellemzői

A Kumho HS51 Ecsta nyári gumi egy prémium kategóriás gumiabroncs, amit a legújabb generációk tulajdonságaival terveztek. Dinamikus kialakítása nagyszerű kezelhetőséget biztosít, amihez ugyanolyan fékteljesítmény jár. A terepjárók esetében ez utóbbi különösen fontos, mivel a nagyobb sebességek veszélyesebbé teszik a közlekedést. Minden járműtulajdonos számára szükséges a megbízható fékezés, hogy még biztonságosabb legyen a közlekedés.

A futófelület kopása szabályos, miközben a gumiabroncs nagy futásteljesítménnyel rendelkezik. A Kumho HS51 Ecsta nyári gumi futófelületének mintázatát négy hosszanti barázdával tervezték a jobb vízelvezetési teljesítmény érdekében. Anyaga csúcstechnológiás, hogy maximális vezetési teljesítményt nyújtson, akárcsak a keveréke.

Mit mondanak a tesztek?

A Kumho HS51 gumiabroncsokat a legjobb, az autóiparral kapcsolatos magazinok és szövetségek által végzett teljesítménytesztek alapján jellemezték. Ezeket a teszteket mindig ipari szakemberek végzik, így a vélemények megbízhatóak. Az Auto Bild autós szaklap a 2021-es nyári gumiabroncsteszt egyik mérésén aranyérmet ítélt oda ezeknek az abroncsoknak a száraz futás és az üzemeltetési költségek szempontjából. Ezenkívül a Kumho HS51 Ecsta nyári gumit az ADAC a 2021-es abroncsteszten kielégítőre értékelte a zajszint, a nedves, száraz és kopási jellemzők tekintetében, és ezzel felülmúlta az összes többi gumiabroncs átlagát.

A tesztek mellett a felhasználói vélemények is biztosítják a vásárlókat a gumi előnyeiről. Az abroncsok ára teljesen a képességeikhez igazodik, ami folyamatosan növeli a hírnevét. Nagy teljesítményt nyújt, és jól alkalmazható szedánokba és olyan autókba, amelyek méretük és lökettérfogatuk tekintetében meglehetősen a kategóriákba tartoznak. A Kumho úgy tervezte ezeket a gumiabroncsokat, hogy a vezetőnek nagyszerű kezelhetőséget nyújtsanak anélkül, hogy elhanyagolnák a vezetés kulcsfontosságú tényezőjét, a biztonságot.

Kinek ajánlott?

A gyártó gondosan dolgozott a féktávolság csökkentésén, ami minden bizonnyal fontos biztonsági szempont. Ezenkívül teljesítménye száraz és nedves körülmények között is érvényes lehet, különösen a tapadás tekintetében. A futásteljesítményt szintén e modell egyik fő erősségeként jelölik meg: a keverék és a szerkezet rendszeres kopást biztosít, ami hosszabb élettartamot jelent. A webáruházban is megrendelhető Kumho HS51 Ecsta nyári gumi egyre több terepjáró kedvence.

A(z) HS51 ECSTA család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
1 találat
 • KUMHO
  KUMHO HS51 Ecsta - 195/45R15 nyári gumi
  195/45R15  78  V
  E
  C
  69
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
  A kátyúgarancia az alábbi károkra terjed ki:

  ♦ Szándékos rongálás*

  ♦ Defekt

  ♦ Kátyúba, padkára, járdára hajtás következtében keletkezett sérülés

  ♦ Blokkoló fékezés vagy nem megfelelő abroncsnyomás okozta meghibásodás

  *  Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!

   

  A garancia csak javíthatatlan sérülés esetén érvényesíthető! A jóváírás mértéke mindig a maradék mintázati mélységtől függ.

   

  Hogyan juthat a garanciához?

  ♦ Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot bármely Point-S szervizben a megjelölt márkák közül

  ♦ Őrizze meg a vásárlást igazoló számlát / szállítólevelet

  ♦ Regisztráljon a www.katyugarancia.hu/regisztracio weboldalon

   

  Hogyan érvényesítheti a kátyúgaranciát?

  ♦ Keresse fel bármely Point-S szervizt

  ♦ Mutassa be a sérült abroncsot, a garanciajegyet és a vásárlást igazoló számlát

   

  A kátyúgarancia 1 db gumiabroncsra érvényesíthető a vásárlás napjától számított 1 éven belül!

  A kátyúgarancia kizárólag a gumiabroncsra vonatkozik, a kerékszerelési árakat minden esetben a vásárló fizeti!

  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
  Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
  Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
  gumiabroncs
  DEFEKTTŰRŐ:
  Nem
  ERŐSÍTETT:
  Nem
  27 865 Ft

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia