HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

HANKOOK W310 téligumi

HANKOOK W310 minta
  1. Hankook W310, a jegesmedve mancsa

A jegesmedve lábnyoma alapján tervezték a futófelületi mintázatát, ez a Hankook W310 téli abroncsa, ami kiváló tapadást biztosít téli útviszonyok között. A luxus, prémium autók és sport szedánok számára ajánlott abroncs futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy mind a jeges, havas, mind a száraz úton tökéletesen tapadjon, teljesítsen. 


Egy téli abroncsnál az is fontos, hogy a kanyarokban is stabil legyen, és kiszámítható legyen a fékezés, és a gyorsulás is. Egy autó mindössze négy tenyérnyi felületen érintkezik az úttal, ennek a négy tenyérnyi felületnek felbecsülhetetlen jelentősége van. Hisz ha az autó megcsúszik, irányíthatatlanná válik, az igen nagy kockázatkat rejt magában. 

A Hankook W310 jól fékezhető és kezelhető

Az abroncs mintázatában és anyagösszetételében is maximálisan megfelel a tél kihívásainak. Három hosszirányú mintaárokkal rendelkezik, melyek a vizes úton való fékezésben játszanak nagy szerepet, a háromdimenziós lamellák pedig arról gondoskodnak, hogy az autó ne csússzon meg a vízen, a jégen és a havon sem. 


A jeges és havas utakra tervezték, csakúgy, mint amilyen a jegesmedve mancsa, így a tökéletes téli teljesítményről az ilyen mancsmintázat gondoskodik. Ehhez jönnek még a belső lamellák, melyek a jeges-havas úton való még nagyobb biztonsághoz járulnak hozzá. Mintaárkait úgy alakították ki, hogy belülről kifelé haladjanak, ami optimális vezetési élményt biztosít. Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy stabil az autó és jól, precízen kormányozható, hanem abban is, hogy a zajszintje alacsony. Ami szintén hozzájárul a jó vezetésélményhez. 

Vezetésélmény, biztonság 

Télen vezetni sokak számára eleve stresszforrás, hisz ilyenkor csökkennek a látási viszonyok, a különféle csapadékok is megnehezítik a közlekedést. Azonban a téli vezetés is lehet élmény, ehhez csupán az kell, hogy olyan abroncsot válasszunk, ami megfelel a tél kihívásainak. Ami a nagy hidegben sem válik merevvé, rugalmatlanná. Ami kapaszkodik a hóban és a jégen, és nem csúszik meg a vízen. 


Mindezek jelentik a biztonságot, hisz ilyenkor is nagyon fontos a rövid fékút, az, hogy az autó ne csúszkáljon a kanyarokban, hogy a havas úton is el lehessen vele indulni. Nem mellesleg pedig annak is nagyon nagy szerepe van, hogy maga az abroncs mennyire tartós, mennyire kopásálló és hogy ugyanazt a teljesítményt tudja-e nyújtani teljes élettartama alatt. A Hankook W310 jegesmedve mancsaival ideális választás mindazoknak, akik a téli körülmények között is szeretnék élvezni a vezetést. 


A(z) W310 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia