HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

HANKOOK RW06 téligumi

HANKOOK RW06 minta
  1. Havas és jeges úton is jól tapad a Hankook RW06

A Hankook RW06 egy középkategóriás téli abroncs kisteherautók, kishaszongépjárművek számára. Kedvezőtlen időjárási viszonyok között is megállja a helyét, nagyon jó a tapadása nedves, havas úton és száraz felületen egyaránt. A nagy hidegben sem veszíti el rugalmasságát, nem válik merevvé, így biztonságosan használható a zord mínuszokban is. A Hankook téli abroncsa tartós és magas kopásállóságú, ami különösen fontos akkor, ha valaki télen is sokat van úton. 


Mint a kishaszongépjárművek, melyek kedvezőtlen időjárási körülmények között is rendszeresen útnak indulnak. Ha valaki nap mint nap hosszú órákon át vezet, különösen fontos, hogy ez a vezetés kényelmes legyen, hisz ha egy abroncs zajszintje magas, ha nem jól tapad, nem jól irányítható, az bizony sok figyelmet követel a sofőrtől. Télen pedig egyébként is nagyobb figyelemmel kell közlekedni. Nézzük meg, hogy mit is tud a kishaszongépjárművek számára kifejlesztett Hankook RW06!

Hosszabb élettartam, megerősített futófelület

A Hankook RW06 széles és rugalmas acél övpántjai erősítik a futófelületet, precízebben kormányozhatóvá teszik az autót és hosszú élettartamot biztosítanak. A nagy sebesség mellett is stabil és jól kormányozható abroncs, erről az erős peremmag szerkezet gondoskodik. Mintázatát úgy alakították ki, hogy nedves úton is jól tapadjon és hogy minimalizálják az úgynevezett aquaplaning, azaz a vízen felfutás kockázatát. Három fő mintaárkot alakítottak ki, egy egyenes központi mintához két oldalról cikk-cakkok csatlakoznak. 


A száraz utakon is kiváló teljesítményt nyújt, a vállrészen található mintáknak köszönhetően, ezek felelnek a jeges és havas úton megemelt vonóerőért is. Úgy alakították ki, hogy közepes mértékű kopás esetén sem csökken a teljesítménye a havas úton, ezt a vállrészi összekötőelemeken található lamellák biztosítják. 

A Hankook RW06 anyagösszetétele is optimális

A jeges úton való jó fékezhetőségről a keresztmintaárkos rendszer gondoskodik, ez növeli a biztonságot. Sziklás mintaárkai segítségével pedig erősen kapaszkodik a hóba, így nem kell tartani a havas úton való megcsúszástól sem. 


Az abroncs nem csak mintázatában, de anyagösszetételében is megfelel a tél kihívásainak, szilikakeveréke havas és jeges úton, latyakban is jól teljesít. Ez pedig különösen fontos egy téli guminál, hisz a jó fékezhetőség, precíz irányíthatóság nem csak a vezetési élményt, hanem a biztonságérzetet is javítja. A Hankook RW06 téli abroncs mindezekért különösen ajánlott a kishaszongépjárművek számára. 


A(z) RW06 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia