HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

HANKOOK K135 nyárigumi

HANKOOK K135 minta

A Hankook K135 nyári gumi a magasszintű kényelemhez

A Hankook K135 nyári gumi Ventus Prime 4 néven is ismert, és rengeteg járművezető használja a mindennapokban. Úgy tervezték meg, hogy minél több felhasználóhoz passzoljon, amiről a folyamatos fejlődés és innováció gondoskodik. Bár a Hankook a középkategóriás abroncsok királya, ebben a szegmensben szinte verhetetlen. A jó ár-érték arányú gumik mellett nagyon figyel a minőségre, ami a mindennapos közlekedést lényegesen megkönnyíti.

Ezt az abroncsot úgy tervezték meg, hogy optimális irányítást nyújtson a kényelmes vezetésért. A nyári hónapok miatt az esőre is figyelmet fordítottak, így akár a nedves utakon is kibírja a hirtelen fékezést. A vásárlói vélemények szerint azért szeretik a legjobban, mert kiváló futásteljesítményt nyújt, amihez végig alacsony zajszint jár, miközben a biztonságról sem kell senkinek lemondania.

A Hankook K135 nyári gumi tulajdonságai

A Hankook K135 nyári gumi futófelületi összetétele egy új keveréket nyújt. A HSSC (High Silica Synthetic Silica Enriched Compound) egy új keverék, amelyben magas tisztaságú, kiváló minőségű szilikát vulkanizálnak alacsony hőmérsékleten, hogy a hagyományos gumiabroncsok élettartamának kétszeresét biztosítsák. Így a molekulák közötti keveredés fokozódik, ami javítja a vezetési teljesítményt és növeli a futásteljesítményt. 

A speciális funkcionális polimerek nagyobb kémiai kötést biztosítanak a polimerek és a töltőanyag között, ami sokkal alacsonyabb gördülési ellenállást eredményez. Ez az új koncepció erőteljes kötést biztosít a korábbinál nagyobb mennyiségű szilícium-dioxiddal, ami javítja a kopást és a teljesítményt nedves körülmények között. A továbbfejlesztett hornyok alacsony zajprofil mellett haladnak. A barázdarezonancia és a mintazaj minimalizálása a visszhangmentes kamra falának elvét alkalmazó 3D ékszerkezet alkalmazásával történik.

A Hankook K135 nyári gumival garantált a rendkívüli precizitás és vezetéstechnika, hiszen a gumikanyarok lekerekítésével elkerülhető a felesleges rezgés. A varrat nélküli megerősített öv a burkolat teljes hosszában megtalálható, ami még inkább optimalizálja a futófelületi ellenállást. A nagy szakítószilárdságú acél szalaghuzal alkalmazása jobban elnyeli a külső ütéseket, ezáltal javul a gumiabroncsok tartóssága és a vezetési kényelem. A kerék és az abroncsszál közötti kötés erősségének növelésével a gumiabroncs még az erősebb kezdeti gyorsulás esetén is megőrzi stabilitását.

Kinek ajánlott?

A tesztek szerint ez a kompakt abroncs nagyszerűen ellenáll az időjárási ingadozásoknak. A személygépkocsik széles szegmenséhez tervezték, így még több tulajdonos számára elérhető. A webáruházban is megvásárolható modell több hornyot és lécet tartalmaz, ami minden körülmény között gondoskodik a kezelhetőségről. Azoknak ajánlott, akik megfizethető árakat keresnek, ugyanakkor nem akarnak lemondani a minőségről, és megbízható márkával szeretnének közlekedni. A Hankook K135 nyári gumi vásárlása nagyszerű lehetőség a személygépkocsiknak, legyen szó akár városi, akár országúti vezetésről.

A(z) K135 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia