HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

HANKOOK K125B nyárigumi

HANKOOK K125B minta

Hankook K125B nyári gumi

A Hankook K125B nyári gumi - más néven Ventus Prime 3 - egy felső-kategóriás túra-abroncs, amelyet a személyautók rendkívül széles skálájára optimalizáltak. Hihetetlen sajátosságai ellenére (mint amilyen például: a kiváló fékezési tulajdonságok, a kivételes teljesítmény vagy az esztétikus forma), kedvező ár jellemzi.

Ha pompás kényelem, akkor Hankook K125B nyári gumi

A modell kiemelkedő, prémium teljesítményt nyújt nedves felületeken, kiküszöbölve szinte az összes vízenfutással kapcsolatos kockázatot, javítva a tapadást és a kezelhetőséget. Ezáltal biztonságosabb, kényelmesebb vezetést garantálva. 

A modern, aszimmetrikus futófelületű mintázattal, valamint a szilícium-dioxid alapú fejlett gumikeverékkel, a Hankook K125B nyári gumi alacsony zajt, továbbá nívós menetkényelmet kínál.

Ezért fejlesztették ki a Hankook K125B nyári gumi modellt

A Hankook egy koreai gumiabroncs-gyártó, amely a luxus és sportautók nagy teljesítményű gumiabroncsaira specializálódott. Figyelemre méltó partnerei közé tartozik - többek között - az Audi és a Wolkswagen.

Egy Hankook termék sokkal több, mint egyszerű, minőségi gumiabroncs. Egy műalkotás, amely megbízható társ a teljes futófelület-élettartam alatt. A Hankook a megtapasztalható vezetési élmény csúcsába enged betekintést. Hosszú élettartamot, precíz kezelhetőséget és kiemelkedő biztonságot nyújt a szezon teljes egésze alatt.

Mindez alól pedig a Hankook K125B nyári gumi sem kivétel, amelynek egyedi, értékes tulajdonságai azonnal leveszik lábukról a sofőröket.


A(z) K125B család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia