HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

HANKOOK H740 négyévszakos

HANKOOK H740 minta

Megbízható All Season abroncs a Hankook kínálatában: Hankook H740 négyévszakos gumi


A Hankook H740 négyévszakos gumi a Hankook Kinergy 4S H730 továbbfejlesztett változata. Egy olyan négyévszakos abroncs, amely gazdaságos megoldást nyújt olyan sofőrök számára, akik havas időjárási körülmények között is vezetnek, de mindenképpen négyévszakos abroncsban gondolkodnak. A Hankook H740 négyévszakos abroncs meglehetősen keresett a hazai kínálatban, és állandó szereplője a kereskedések és webáruházak termékpalettájának. A méretválaszték tekintetében széles termékpalettát tapasztalhatunk, ugyanis 13", 14", 15", 16", 17" méretekben is elérhető. 


Amit a Hankook H740 négyévszakos gumiról tudni érdemes


A Hankook H740 négyévszakos gumi rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amit egy megbízható, négyévszakos abroncstól elvárhatunk: magas futásteljesítmény, időjárási körülményektől független biztonságos vezetési élmény és kedvező árak. A futófelület kialakításánál megfigyelhetőek a jégcsákány ihlette V-alakú oldalsó mintaárkok, melyek segítik az abroncs jobb irányíthatóságát havas és jeges utakon is. A Hankook természetesen gondolt a sofőrök biztonságára, és hópehely alakú kopásjelzővel látták el az abroncsot, amely jelzi, meddig használható az abroncs biztonságosan téli körülmények között. 


A Needleleaf tree style technológiának köszönhetően a futófelületen keresztezett fő oldalsó barázdák kerültek kialakításra, melyek segítik a jobb tapadás és fékezési teljesítmény elérését a különböző útfelületeken. Az abroncs nyári lamellái teszik lehetővé, hogy a Hankook H740 négyévszakos gumi a nyári időjárási körülmények között is kiváló teljesítményt érje en. A nyári tulajdonságok elérését segíti a 3D lamella-szerkezet és a blokkok merevsége is. A széles barázdák a vízelvezetésben játszanak szerepet, hogy az arboncs esős időben is kifogástalan teljesítményt nyújthasson. 


A Hankook Kinergy 4S H740 abroncsteszt eredményeiről 


A Hankook H740 négyévszakos gumiról tisztább képet a nemzetközi abroncstesztek adhatnak, ugyanis az abroncs számos alkalommal került megmérettetésre az elmúlt évek során. Az első teszteredmény 2015-ben született nem sokkal az abroncs piacra dobását követően.  Az abroncsot az Autobild teszten vizsgálták a 195/65 R15 méretkategóriában, és már akkor jó minősítést érhetett el. A következő évben több teszt és több méretkategória is vizsgálta. Az Autobild ezúttal a 205/55 R16 méretkategóriában adott neki jó minősítést, a Magazin Gute Fahrt szintén ugyanerre a következtetésre jutott ugyanebben a méretkategóriában, míg az Auto Express a 225/45 R17 méretű abroncsok versenyében egy ajánlott minősítést ítélt meg neki. 


Az utolsó teszteredmény 2018-ban készült, akkor az ADAC is vizsgálta a Hankook H740 négyévszakos gumi minőségét, és egy ajánlott minősítést adott neki. Az eredmények tükrében jól látszik, hogy a Hankook H740 négyévszakos gumiról nagyon jók a szakmai vélemények. Ha négyévszakos abroncsvásárlás előtt állunk, és a középkategóriás abroncsok között keresgélünk a Hankook H740 négyévszakos gumit mindenképp érdemes számításba venni. 

A(z) H740 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia