HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

GOODYEAR UG+SUV téligumi

GOODYEAR UG+SUV minta

Nagy teljesítménymű szabadidő autók téli abroncsa: GOODYEAR UG+SUV

 

A Goodyear UG+ SUV a Goodyear prémium márka UltraGrip szériájának nagyteljesítményű szabadidő autókra, SUV-okra és terepjárókra tervezett abroncsa. Elsősorban közúti abroncs, mely minden téli körülmény között megállja a helyét. A tervezésénél a fejlesztők figyelembe vették a SUV tulajdonosok igényeit, és ötvözték őket az UltraGrip széria előnyős tulajdonságaival. Az eredmény pedig egy kifogástalan téli abroncs, mely magas futásteljesítményt és stabil irányíthatóságot ígér havas, jeges és nedves útszakaszokon is.

 

A Goodyear mindig a legmagasabb minőségre törekszik, amit az elmúlt években már bőven bizonyított is. Aki nem szeretne kompromisszumot kötni, és mindig a legmagasabb minőségre vágyik, mindenképp a prémium kategóriás abroncs között fogja megtalálni, amit keres, ha pedig nagy teljesítményű autója van, a Goodyear UG+ SUV jó választást kínálhat, hogy biztonságos vezetési élményt érjen el egész télen. De mit is várhatunk el az UltraGrip+ SUV-tól?

 

Mit tud a Goodyear UG+ SUV?

 

A Goodyear UG+ SUV téli gumi a nagy teljesítményű szabadidő autók téli gumiabroncsa, mely a Goodyear 3D-BIS Technology eljárásával készült. Ennek a technológiának a lényegét az összekapcsolódó lamellák adják, melyek a sok kapaszkodó él miatt minden téli időjárási körülmény között kifogástalan tapadást biztosítanak. Az UltraGrip+ SUV lamellái sugárirányban sűrűn elhelyezkedő kialakítást kaptak, ami segíti az optimális tapadás megőrzésér havon, jégen és esőben egyaránt. A lefagyott utakon és az olvadó hótól síkos felületeken a hosszanti lamellák javítják a kormányozhatóságot, így pedig stabilabb iránytartást tesznek lehetővé.

 

A hatékonyabb vízelvezetésért a futófelület széles barázdái felelnek, melyeknek köszönhetően csökken a vízen futás, vagyis az aquaplanning kockázata. Bár az Goodyear UltraGrip+ SUV alapvetően közúti abroncs, de terepen is kényelmes vezetési élményt biztosít, ugyanis a vállblokkok kialakítása könnyebb haladást tesz lehetővé sáros útszakaszokon is. A kialakítás miatt a blokkok hatékonyan kivetik ki a sarat és havat.

 

Vásárlói véleményektől a nemzetközi abroncstesztek eredményéig

 

A Goodyear UG+ SUV meglehetősen régóta erősíti a Goodyear téli gumi kínálatát, és az elmúlt években számos pozitív vásárlói vélemény is született. A vélemények összességében nagyon pozitívak, nemzetközi és hazai szinten is. Magyarországon kereskedésekben és webáruházban is elérhető az abroncs, ráadásul meglehetősen széles termékpalettával. Elsősorban 16”, 17” és 18” colos átmérőben érhetőek el az abroncsok.

 

A nemzetközi abroncstesztek közül eddig csak az Autobild Allrad és az Autozeitung vizsgálta az UltraGrip+ SUV téli gumit, az ADAC teszteken eddig nem jelent meg. A 2014-es Autobild Allrad teszten az abroncsot a 235/65 R17 méretkategóriában vizsgálták, ahol egy negyedik helyet és egy jó minősítést szerezhetett. Az Autozeitung tesztjén ugyanebben a kategóriában a Goodyear UG+ SUV egy különösen ajánlott minősítést szerezhetett, illetve egy harmadik helyezést.

A(z) UG+SUV család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia