HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

GITI téli és nyári gumiabroncs minták


A Giti Tire egy szingapúri székhelyű gumiabroncs-gyártó cég, amely nyolc gyártólétesítménnyel, több mint 32 000 alkalmazottal világszerte, és több mint 130 ország piacán forgalmaz gumiabroncsot. 2022-től a Giti a világ 10. számú gumiabroncsgyártó vállalata a bevételek alapján.

A Giti Tire gyökerei 1951-ig nyúlnak vissza, az indonéziai kerékpárabroncs és belső tömlőgyártástól kezdve, majd később személy- és haszongépjárművekhez gyártott gumiabroncsokat. A vállalat 1993-ban vegyes vállalatot hozott létre az Anhui Tire Factory-val, egy független harmadik féllel, amely gumiabroncsok gyártásával foglalkozik. 1998-ban a Giti saját értékesítési és elosztó központokat hozott létre különböző helyeken, és két évvel később Fujianban fejezte be gyártólétesítményeit az új személygépkocsi-abroncsok gyártásának kiszolgálására. Azóta a vállalat tovább terjeszkedett nemzetközi szinten, irodákat és elosztóközpontokat nyitott szerte a világon.

2014 júniusában a vállalat bejelentette, hogy 560 millió USD értékű gyártóüzemet épít fel az Egyesült Államokban, Dél-Karolinában. Ez az első Ázsián kívüli gyára, amely 2017 októberében nyílt meg.

2016 februárjában a Walmart USA Gitit választotta az év autóipari beszállítójának.

A Giti Tire büszke arra, hogy tagja a GPSNR vezető globális szervezetnek (Global Platform for Sustainable Natural Rubber - Globális Platform a Fenntartható Természetes Gumiért), amely a tisztességes, méltányos és környezetbarát értékteremtési lánc fenntartása mellett kötelezte el magát a gumigyártás területén. Mivel a gumiabroncsok közvetlen hatást gyakorolnak a környezetre, a gumigyártás, a beszerzés és az ellátás folyamatára való összpontosítás nagyon fontos a társadalmi hatások csökkentése és az iparág pozitív egyensúlyának megteremtése érdekében.


GITI téli gumi
GITI nyári gumi

GITI nyárigumi minták

Giti téligumi minták

Giti - GitiWinter W1
Giti - GitiWinter W1
Giti - GitiWinter W1 SUV
Giti - GitiWinter W1 SUV
Giti - GitiWinter W2
Giti - GitiWinter W2
Giti - GitiWinter W2 SUV
Giti - GitiWinter W2 SUV

Giti négyévszakos minták

Giti - GitiVanAllSeason LA1
Giti - GitiVanAllSeason LA1

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia