HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

FULDA KRISTAL MONTERO 3 téligumi

FULDA Kristal Montero 3 minta

Kedvező ár, magas minőség, téli csúcsteljesítmény: FULDA Kristal Montero 3

 

A Fulda Kristal Mintero 3 már régóta tagja a Fulda középkategóriás abroncsmárka téli kínálatának, hiszen már 2010 óta a márka palettáján van. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne állná meg a helyét most is. A Fulda csúcsteljesítményre törekszik az abroncsai tekintetében, melyre a Kristal Montero 3 is jó példa. Aki nem szeretne prémium árat költeni, de minőségi abroncsra vágyik, a Fulda jó alternatívát kínálhat, hiszen elérhető áron nyújt magas minőséget a legváltozatosabb téli körülmények között is.

 

A legkedveltebb méretek a 195/65 R15 és a 205/55 R16, de természetesen számos más méretben is elérhető az abroncs, hiszen széles termékpalettával rendelkezik. Átmérő tekintetében 13", 14", 15", 16" colos méreteket találunk, szélességben pedig 155 és 205 cm között találunk abroncsokat. A vásárlói vélemények alapján egy kedvelt abroncsról van szó, a nemzetközi abroncstesztek eredményei pedig meggyőzhetnek minket arról, hogy valóban megérheti azt a téli gumit választani az autónkra.

 

A Fulda Kristal Mintero 3 technikai tulajdonságai

 

A Fulda Kristal Montero 3 elérhető áron garantálja, hogy megbirkózik a hideg, a nedves és a havas-jeges útfelületekkel egyaránt. A kivételes téli teljesítményét többek között a A Fulda SnowCatcher technológiájának köszönheti, mely megbízható tapadást ér el a téli útfelületeken. A barázdák hálózata segít összegyűjteni a havat, hogy az abroncs havas felületeken is megőrizhesse a tapadását. Emellett nemcsak összegyűjti, hanem tömöríti is a havat, hogy a tapadást maximalizálni tudja. A Bubble Blade technológia a másik fejlesztése a Fulda fejlesztőinek, mellyel igyekeztek a lehető legmagasabb téli teljesítményt elérni.

 

A Fulda Kristal Montero 3 a Bubble Blade technológiának köszönhetően nyújt kiváló teljesítményt jeges és nedves utakon egyaránt. A technológia révén stabilabb futófelületi mintázat jött létre, mely rövidebb fékezést és jobb irányíthatóságot tesz lehetővé nedves és jeges körülmények között. Az abroncs újfajta keveréket kapott, melybe egy különleges polimert is alkalmaztak, hogy alacsony hőmérséklet ellett is rugalmas maradhasson, és a leghidegebb időkben is optimális teljesítményt érjen el. 

 

A nemzetközi abroncstesztek eredményeiről

 

A Fulda Kristal Montero 3 első teszteredményei 2010-ben születtek, amikor az ADAC a 185/65 R15 kategóriában vizsgálta. Az abroncs egy ötödik helyet és egy ajánlott minősítést szerzett. A következő évben is hasonlóan jó eredményt ért el, ezúttal a 195/65 R15 méretkategóriában. 2014-ben szintén az ADAC tesztelői vizsgálták, ahol szintén Ajánlott minősítéssel gazdagodott a 175/65 R14 méretű abroncsok versenyében. Az utolsó teszteredmények 2015-ben születtek, akkor nemcsak az ADAC, de az Autobild és az Autozeitung tesztelői is vizsgálták az abroncsot.

 

Az Autobild tesztelői megfelelőnek találták, míg az ADAC szakértői újra Ajánlott minősítéssel jutalmazták. Jól látszik tehát, hogy a Fulda Kristal Montero 3 mindent tud, amit egy középkategóriás téli abroncstól csak elvárhatunk, melyet már akár webáruházban is megvásárolhatunk.

A(z) KRISTAL MONTERO 3 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia